Drinks & Food #MNLK

Green Juice

2 Mins read

Heb jij moeite om de juiste hoeveelheid groente en fruit dagelijks binnen te krijgen? Dan biedt Superfoodies de oplossing voor jou. Green Juice is een biologische mix van groente en fruit in combinatie met algen en kruiden. Door gebruik te maken van dit sapje, krijg jij iedere dag de juiste hoeveelheid groente en fruit binnen. Het bereiden van het groente en fruit kan soms tijdrovend zijn of je vindt het simpelweg gewoon niet zo lekker. De green Juice geeft jou binnen 10 seconde de juiste hoeveelheid met belangrijke voedingsstoffen. Koop Green Juice en geef je lichaam de juiste voedingswaarde.

Wat doet het met je?

De Green Juice is een mix van poeder met ongeveer 25 voedzame ingrediënten. De ingrediënten zijn stuk voor stuk allemaal natuurlijk afkomstig uit de aarde of de oceaan. Een goede voeding zorgt voor voldoende energie en de voedingsstoffen houden het lichaam gezond. De weerstand wordt verhoogd, waardoor de kans op ziektes worden verkleind. Daarnaast kan Green Juice Superfoodies jou helpen om af te vallen of om het gezonde gewicht te behouden. Het is belangrijk om te weten dat de Green Juice een toevoeging is aan je dagelijkse maaltijd en geen vervanger.

Snel bereiden

Het koken van de groente en het aanschaffen van fruit is wellicht te veel gevraagd. Gelukkig is de Green Juice super snel te bereiden. Geheel eenvoudig kan het zakje poeder worden opgelost in water. Daarnaast kan je het poeder eenvoudig verwerken door één van je maaltijden gedurende de dag. Je roert het even goed door en binnen 10 seconde krijg jij de juiste hoeveelheid voedingsstoffen binnen. Ideaal dus als jij snel het extraatje binnen wilt krijgen.

Voor- en nadelen

Om duidelijk te hebben wat de voor- en nadelen zijn van Superfoodies Green Juice, zetten wij ze voor jou op een rijtje. We gaan van start met de voordelen. Het Green Juice sapje zorgt voor afvallen tot 25 calorieën per dosering. Het is belangrijk om daarnaast natuurlijk wel te blijven eten. Dit eten levert ongetwijfeld wel weer een aantal calorieën op. Het volgende voordeel is de hoeveelheid vezels. In een dosering van 10 gram zit 3,6 gram aan vezels. Deze vezels zijn belangrijk voor jouw lichaam. De Green Juice zorgt voor een zeer hoge concentratie gedurende de dag. Naast de voordelen, spelen er natuurlijk ook nadelen. Aan het begin kan de smaak van de groene sap even wennen zijn. Ondanks haar zoete smaak, proef je ook zeker wel de natuurlijke voedingsstoffen. De Green Juice was eerder enkel verkrijgbaar in grote hoeveelheden. Tegenwoordig zien we steeds vaker dat er proefzakje worden aangeboden, waarmee je kunt gaan testen. Wil jij Green Juice kopen? Neem dan een kijkje op de website van Superfoodies.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Ik viel 7 kilo af in 7 dagen met de smakelijke detox kuur van Sap.je!

Related posts
Drinks & Food #MNLK

Wat kan er aan de basis staan voor een gezond lichaam?

2 Mins read
De gezondheid van ons lichaam staat bij iedereen voorop. Daarom kiezen veel mensen bewust voor een gezonde leefstijl en dito voeding. Voldoende…