The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Het duurste huis ter wereld (392 miljoen euro)

1 Mins read

Heb jij ook altijd gedroomd van een luxe penthouse of royale villa? Bekijk dan eerst eens deze bijzondere accommodaties. In dit artikel lees je alles over het duurste huis ter wereld en de duurste woning in Nederland.

Het duurste huis ter wereld (392 miljoen euro)

Wanneer je denkt aan het duurste huis ter wereld, dan zul je al gauw denken die staat in LA, Zwitserland of op een privé eiland. Maar wist je dat het duurste huis ter wereld in Azië staat? Pak je portemonnee er vast bij wanneer je naar Hongkong gaat. In de exclusieve wijk The Peak in Hongkong, staat namelijk het duurste optrekje. Dit is een villa ter waarde van 447 miljoen dollar, dit is grofweg 392 miljoen euro. Wat je hier dan voor krijgt? Een riante villa met vier grote slaapkamers, een zwembad, garage plus een tuin van maar liefst 15 vierkante meter.

Het duurste huis in Nederland

De prijzen voor woningen in Hongkong vliegen de schaarste de pan uit. In Nederland hebben we dan maar weinig te klagen over de woningmarkt. Toch heeft Nederland ook bijzondere woningen in de hoogste prijsklasse staan. Zo is het duurste appartement in Nederland in Amsterdam voor 15 miljoen. In kun je tussen die 16 en 20 miljoen een woning met drie verdiepingen kopen in Rotterdam. Deze woning staat bekend als The Box. Maar zelfs deze woning heeft niet het duurste prijskaartje in Nederland.

Landgoed De Wielewaal in Eindhoven gaat ervandoor met de hoogste prijs voor een woning in Nederland. Dit enorme landgoed behoorde tot de Philips familie en heeft maar liefst 142 hectare en 40 kamers. Daarnaast heeft dit landgoed een zwembad, wijnkelder, tennisbaan en meerdere bijgebouwen. De vraagprijs van dit landgoed? Dat is op aanvraag, maar volgens geruchten moet dit landgoed tientallen miljoenen euro’s opleveren. Om het landgoed te onderhouden is het naar verwachting nodig om huishoudelijk hulp in te schakelen, wellicht zelfs meerdere personen. Dat wordt flink stofzuigen en schoonmaken! Het kan dan handig zijn om dan meerdere stofzuigers aan te schaffen, wellicht via middels stofzuiger aanbiedingen. Maar wij denken dat je niet zo snel gebruik hoeft te maken van een aanbieding als je zo’n huis kunt aanschaffen.

Is de villa in Hongkong of het landgoed in Eindhoven boven budget? Wees niet getreurd, de woningmarkt zit al jaren in de lift. Er komen steeds meer miljoenen accommodaties bij.

Benieuwd wat het duurste horloge ter wereld is? Lees hier verder.

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Top 5 magische plekjes in Nederland 

2 Mins read
Voor een fijne, onvergetelijke vakantie hoef je niet per definitie naar het buitenland! Overweeg een touringcar huren en trek door Nederland. Ons eigen…
More #MNLK

Goede sloten zijn essentieel

2 Mins read
Sloten zijn klein en groots tegelijk. De afmeting van een slot is doorgaans klein. Maar de rol van een slot is met…
Cars & Tech #MNLK

Maak kennis met de nieuwste Airfryer van Philips (XXL)

1 Mins read
Wij van MNLK zijn een groot fan van Airfryers: gezond frituren zonder vet! Philips heeft een nieuwe Airfryer in het assortiment: de…