The Online Lifestyle Magazine For Him

Cars & Tech #MNLK

GTA 6 kopen? Release date en meer info!

2 Mins read

De beste videogame ooit: Wanneer komt GTA 6 uit en kopen? Je hebt het vast wel eens voorbij zien komen. De nieuwe game release van Rockstar komt al jarenlang in het nieuws. Grote, aandachttrekkende koppen die het allemaal zeker weten: Hij komt bijna uit! Maar waar zijn deze berichten op gebaseerd? Wanneer krijgen we nou eindelijk zekerheid over GTA VI?

De legacy van Rockstar Games – GTA 6! De trailer:

Rockstar Games is zoals iedereen weet een van ‘s werelds grootste gameontwikkelaars. Hun glorie komt vooral van de Grand Theft Auto-reeks, welke begon met de originele “Grand Theft Auto” in 1997. Van dit spel, waarin je als speler gewelddadige autodiefstallen en spannende missies kan voltooien, werden al ruimschoots drie miljoen exemplaren verkocht.

Inmiddels is de GTA-formule bij iedere gamer een enorm succes, maar het is al bijna zeven (!) jaar geleden dat de laatste editie uit kwam. Dit was natuurlijk GTA V, in 2013, die nog iedere dag tienduizenden online spelers telt en Rockstar nog altijd bakken met geld oplevert.

Hierom denken veel mensen dat de Britse ontwikkelaar het nog lang niet nodig vindt om een nieuw spel uit te brengen. Komt er zo lang GTA Online zo’n succes is eigenlijk überhaupt wel een vervolg?

Wanneer is nou de GTA VI release?

Als we artikelen uit 2017 mogen geloven, komt het spel uit in 2018. Als we artikelen uit 2018 moeten geloven, was het spel eergisteren al over de toonbank gegaan. Maar als we een insider van het bedrijf moeten geloven, ligt de daadwerkelijke release datum van GTA V pas in het jaar 2023! Dat is maar liefst 10 jaar nadat voorganger GTA V uit kwam en 5 jaar na de release van Red Dead Redemption 2.

Kopen of niet?

Nu je weet wanneer je het spel kan verwachten, heb je vast alsnog veel vragen over GTA VI. Waar speelt het zich af? Wat voor hoofdpersonen kun je besturen? En hoe groot wordt de map?

Volgens een rapport van Kotaku kan de structuur van GTA 6 nog wel eens anders zijn dan je gewend bent. De map wordt bijvoorbeeld wat kleiner, maar veel gedetailleerder, zodat je als speler nog veel meer betrokken bent bij je omgeving.

De bijnaam van GTA 6 is Project America’s, wat zou kunnen betekenen dat er meerdere locaties op het Amerikaanse continent in de game zijn opgenomen.

Waarschijnlijk komt er dan uit elk van deze locaties 1 hoofdpersoon die jij kan besturen. Rockstar kennende wordt GTA 6 een grensverleggende supervette game die wereldwijd als een speer in de verkoop gaat. We moeten er helaas dus nog wel heel lang op wachten.

Tot die tijd kun je op MNLK.nl het laatste nieuws en interessante weetjes blijven volgen over games, lifestyle en nog veel meer!

Feedback: info@mnlk.nl

Related posts
Gaming #MNLKMore #MNLK

Hoge snelheden op twee wielen met Ride 4

1 Mins read
Bij racegames neem je over het algemeen plaats achter het stuur van een snelle wagen. Racegames waarbij je op een motor rond…
Gaming #MNLKMore #MNLK

De sickste tricks met Tony Hawk Pro Skater 1+2

1 Mins read
Er was een tijd dat skateboard games tot de meest populaire genres op de spelcomputers behoorden. Het leek er op dat elk…
Gaming #MNLKMore #MNLK

De release van Doom Eternal voor de Switch nadert

1 Mins read
De druk lag hoog toen id Software in 2016 een gelijknamige remake lanceerde van het succesvolle Doom uit 1993. Dit jaar zijn…