The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Haal de ultieme luxe in huis met een opblaasbaar bubbelbad

2 Mins read
Relax & Travel #MNLK

Haal de ultieme luxe in huis met een opblaasbaar bubbelbad

2 Mins read

Iedereen droomt wel van een bubbelbad in huis, maar vanwege ruimtegebrek in de badkamer of de hoge kosten blijft het voor velen vaak bij een droom. Toch hoef je niet langer te blijven dromen, een bubbelbad is nu ook voor jou in handbereik, namelijk door een opblaasbaar bubbelbad!

Nieuwe technologieën hebben het mogelijk gemaakt dat een eigen privé-bubbelbad nu voor bijna iedereen beschikbaar is. Voor nog geen vierhonderd euro heb je er al een! Een dergelijke bubbelbad is een echte aanwinst voor in de tuin bijvoorbeeld. Kies een mooi plekje uit en binnen een minuut of tien is een opblaasbaar bubbelbad doorgaans al opgebouwd met behulp van de bijbehorende pomp. De pomp werkt ook als filter en het water verwarmt automatisch op. Binnen enkele minuten heeft het water al de temperatuur van zo’n veertig graden. Het zonnetje erbij en het genieten kan beginnen. Een mooie manier om tot rust te komen na een dag hard werken of gewoon om te ontspannen in je vrije tijd.

Lekker ontspannen en bubbelen met het gezin of vrienden

Er zijn verschillende soorten, kleuren en verschillende afmetingen opblaasbare bubbelbaden. Het hangt er een beetje vanaf voor hoeveel personen de opblaasbare spa bedoeld is en hoeveel je te besteden hebt. Dit product is normaliter gemaakt voor zo’n vier tot zes personen en heeft meestal een ronde vorm of een achthoekige vorm. Elk bubbelbad heeft ook weer andere specificaties en voordelen. Zo heeft de ene bijvoorbeeld een ingebouwde waterontkalker en een ander weer krachtige jets die je een weldadige massage geven als je eenmaal in het bad zit of een bijpassende touch-screen scherm die als afstandsbediening werkt.

Afhankelijk van je eigen voorkeuren en budget, kun je dus kiezen voor uiteenlopende mogelijkheden. Intex is het meest gebruikte en meest verkochte merk in Europa, maar er zijn nog andere merken zoals NetSpa en Bestway. Allen zijn van goede kwaliteit en bieden genoeg plezier om met anderen volop te genieten.

Een hot tub is het toppunt van genieten.

Dankzij een knap staaltje nieuwe innovatie komt deze luxe nu voor iedereen binnen handbereik: de opblaasbare hot tub. Zo kun je ook met een klein budget je tuin, terras of balkon een fantastische upgrade geven. Van een opblaasbaar bubbelbad heb je veel plezier. Na een lange dag op kantoor kan je meteen in het water plonzen als je thuiskomt om even helemaal bij te komen. Heb je in het weekend een barbecue met vrienden? Als je een hot tub hebt, tover je de avond om tot een waar feestje.

Slimme techniek en accessoires maken van je terras een spa

Een opblaasbare hot tub is extreem sterk en daarin niet te vergelijken met een klein pierenbadje. De opblaasbare variant is bijna niet te onderscheiden van een klassiek bubbelbad dankzij de slimme technologie die er achter schuilgaat. Veel varianten hebben bijvoorbeeld een leerachtige look die er chique uitziet maar vooral ook prettig aanvoelt. De hot tub blaas je in minder dan een halfuur op. Je hebt er van de lente tot aan de herfst plezier van. In de winter laat je de hot tub leeglopen en berg je deze eenvoudig op in de schuur. Er bestaan verschillende typen opblaasbare hot tubs. Er bestaan varianten met bubbels, varianten met jet en exemplaren met zowel bubbels als jets. Ook in afmetingen bestaat een hoop variatie. Veel voorkomend is de opblaasbaar bubbelbad waar je met vier personen comfortabel in plaats kan nemen.

Accessoires maken je opblaasbare hottub compleet:
  • Een top cover dekt het water ’s nachts af om warmte binnen te houden en vuil buiten
  • Filters houden het water schoon
  • Hoofdsteunen zorgen voor optimaal relaxen
  • Een drijvende bar maakt de luxe uitstraling van het bubbelbad helemaal af

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Bubbelbad kopen? Dit zijn de maandelijkse stroomkosten

1 Mins read
Steeds meer mensen kiezen voor luxe in hun tuin. Eigenlijk kun je je jezelf niet meer serieus nemen als je geen overkapping…
Mind & Soul #MNLK

Oefeningen om stress ter verminderen

1 Mins read
Heb je last van stress? Dit is een teken van je lichaam dat je even een stapje terug moet doen. De volgende…
Mind & Soul #MNLKRelax & Travel #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Prachtige en zeer populaire Yoga muziek

1 Mins read
Het kan heel aangenaam zijn om muziek te gebruiken tijdens het beoefenen van yoga. Yoga muziek kan helpen bij het bepalen van…