The Online Lifestyle Magazine 

Gaming #MNLKMore #MNLK

Halo Infinite: Release, gameplay en meer details

2 Mins read

Halo Infinite is een van de grootste weddenschappen van Microsoft voor Xbox Series X. Het spel brengt de terugkeer van Master Chief en vindt plaats direct na de gebeurtenissen van Halo 5. De lancering van Halo Infinite is gepland voor het einde van 2020, maar heeft nog geen bevestigde datum. Het spel komt voor Xbox Series X, Xbox One en Windows.

Leer alles wat is bevestigd over het nieuwe hoofdstuk van de franchise en wat je kunt verwachten van het nieuwe avontuur Master Chief.

Halo Infinite

De video die Microsoft tijdens E3 2019 uitbracht, geeft het begin van het verhaal weer. Cortana wordt nog steeds vermist en Master Chief zweeft in de ruimte, totdat hij wordt gered door een Piloot, die nog niet is genoemd.

Op een later moment wordt de Pelikaan waar de personages zich bevinden, aangevallen door vijanden. Met het vliegtuig beschadigd, maakt de piloot een noodlanding en begint de Master Chief het gevecht tegen de schurken van het spel. De nieuwe spelers hoeven niet de vorige spellen van de franchise te spelen om het verhaal van Halo Infinite te begrijpen.

Gameplay

Naast de klassieke kanonnen en voertuigen, zal Master Chief nu een haak hebben – genaamd “Grappleshot”. Dit was een van de belangrijkste nieuwtjes die tijdens de gameplay in de geschiedenis modus werden getoond.

De apparatuur zal een grote impact hebben op de gameplay, waardoor er nieuwe mogelijkheden ontstaan voor het voortbewegen, het verzamelen van voorwerpen en ook de interactie met vijanden, zoals het grijpen voor een gevecht. ,De gameplay bevat ook de “Drop Wall”, een soort van krachtschild dat kan worden gebruikt als een verdediging om schoten te bestrijden en granaten af te buigen. Nieuwe wapens werden ook geïntroduceerd als het VK78 Commando plasma wapen en de Ravager.

In de demonstratie bevestigde Microsoft ook de mogelijkheid van vrijheid in de exploratie van de Halo Infinite ring, die kenmerken van een open wereld presenteerde, met verschillende doelstellingen die niet in een specifieke volgorde hoeven te worden vervuld.

Multiplayer-modus

De ontwikkelaar bevestigde dat de nieuwe wapens en uitrusting beschikbaar zullen zijn in multiplayer, inclusief het haak- en krachtschild, dat wordt gepresenteerd in de demonstratie van de campagnemodus. De ontwikkelaars verklaarden dat in multiplayer-modus de nieuwe apparatuur, de haak en het stormschild, door de spelers op de kaart kunnen worden gevonden. Halo Infinite zal ook coöperatieve modus hebben voor vier spelers. Microsoft heeft meegedeeld dat het spel nog steeds in ontwikkeling is en wijzigingen zal ondergaan tot de officiële release aan het einde van 2020.

Check ook -> Far Cry 6: releasedatum, trailer en meer details & Reisje naar de maan met Deliver Us the Moon (Deluxe Edition)