The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Handige tip: AirPods verbinden met je laptop!

1 Mins read

Je hebt er ongetwijfeld wel eens van gehoord, en er is een grote kans dat je ze zelfs al in huis hebt: AirPods. De revolutionaire volledig draadloze oortjes van Apple werden in December 2016 door velen ontvangen als een slechte grap, want: wie heeft nou oortjes nodig waar geen draad aan zit? Dan raak je ze toch kwijt, en dat voor die prijs? Maar inmiddels is het product al lang niet meer weg te denken uit de samenleving. Als je in een halfvolle bus stapt zit er altijd wel iemand met zijn draadloze oortjes muziek te luisteren, en ook thuis en op werk maken veel mensen van deze futuristische uitvinding gebruik. Wat veel mensen echter niet weten is dat je AirPods niet alleen met een iPhone kunt gebruiken, maar ook met elk ander apparaat die een bluetooth audio verbinding ondersteunt. In dit artikel leggen we je uit hoe je dit doet met een gewone Windows laptop, zodat series en films kijken in de trein nog net weer een beetje makkelijker wordt!

Hoe werkt het verbinden van Airpods met een laptop?

Airpods verbinden met een computer

Op je laptop, er vanuit gaande dat je Windows 10 gebruikt, druk je op de Windows-toets en typ je “apparaten”. Druk hierna op enter en als het goed is kom je dan op het “bluetooth en andere apparaten” instellingenscherm. Klik hier op apparaat toevoegen, en dan op bluetooth. Pak nu je AirPods er bij, houd de oortjes in het houdertje en houd het knopje op de achterkant ingedrukt. Wacht een paar tellen tot het lampje op je AirPods wit knippert.

Nu zouden je oortjes in de lijst van apparaten op je laptop moeten verschijnen. Klik ze dan simpelweg aan en je kunt de oortjes probleemloos met je laptop gebruiken. De volgende keer dat je ze wilt verbinden hoef je zelfs alleen maar naar bluetooth-instellingen op je laptop te gaan, en de AirPods aan te klikken.

Zo makkelijk is het! Geniet nu draadloos en zonder zorgen van geluid vanuit je laptop, dans vrij je kamer rond en ervaar Netflix on the go als nooit tevoren. Graag gedaan hè!

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Wat is het verschil tussen HDD en SSD?

1 Mins read
Een HDD, of harde schijf, is een opslagapparaat dat mechanische platen en een bewegende lees- en schrijfkop gebruikt om toegang te krijgen…
Cars & Tech #MNLK

Het verschil tussen Core i5 en Core i7

1 Mins read
In 2006 maakten de eerste processors van Intel hun intrede. Dat betekent dat kinderen die in datzelfde jaar geboren zijn nu oud…
Cars & Tech #MNLK

Wanneer worden de nieuwe Apple AirPods gelanceerd?

1 Mins read
Begin 2019 was er maar één set AirPods, maar nu zijn er drie: de basis AirPods, de AirPods met draadloos opladen en…