The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Help, waar vervang ik mijn plastic tasjes mee?

1 Mins read

Het gebruiken van plastic tasjes is niet goed voor het milieu. Het draagt namelijk onder andere bij aan de plasticsoep in de zee. Je wilt daarom af van plastic tasjes binnen jouw bedrijf. Maar waar kan je die het beste mee vervangen? We hebben de verschillende soorten tassen voor je op een rijtje gezet. Zodat jij de beste keuze kan maken voor jouw winkel!

  • Katoenen/canvas tas

De katoenen/canvas tassen zijn erg populair. Je ziet ze overal. Katoen en canvas lijken op elkaar. Toch is er een verschil. Canvas is geweven van garen en gemaakt van het dikkere deel van de vezels. Daardoor is de canvas tas dikker en voelt het stugger/steviger aan. Deze tassen zijn ideaal om kleding mee te geven aan de klant.

  • Vilten tas

De vilten tas is ideaal als je op zoek bent naar een tas met een luxe maar ook warme/zachte uitstraling. De tas is sterk en kan goed gebruikt worden om zwaardere producten mee te dragen. Denk hierbij aan boeken, kaarsen of andere huishoudelijke producten.

  • Non woven shopper

De non woven shopper is de sterkste tas in het rijtje. Het wordt vaak gebruikt voor boodschappen of als big shopper. Non woven is sterk en slijtvast materiaal. Daarbij is het ook goed schoon te maken. Met een nat doekje heb je de viezigheid er direct af!

  • Papieren tas

De papieren tas is een goede vervanger van plastic tasjes. Het is de goedkoopste variant van de bovengenoemde tassen. Maar dat wil niet zeggen dat het ook een goedkope uitstraling heeft. Met de juiste bedrukking kan je de papieren tasjes een luxere uitstraling geven.

  • Tassen laten bedrukken

Heb je de juiste tas gekozen maar vind je het er nog een beetje saai uitzien? Bij Rotimshop kun je tassen bedrukkenmet jouw logo of bedrijfsnaam. Zo krijgt de tas een vrolijkere uitstraling en zullen steeds meer mensen bekend worden met jouw merk. Vanwege het sterke materiaal van de tassen zullen ze gegarandeerd vaker gebruikt worden. Daarmee zijn de tassen ook nog eens duurzaam. Ideaal!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: