Het album ‘Psychological Warfare’ van Jocko Willink is de trap in de kont die je nodig hebt

Néé, het is geen muziekalbum waar ik naar refereer, maar naar het ‘album’ waarin eindbaas Jocko Willink je binnen enkele minuten weer op het rechte pad zet. Hij vertelt in 14 korte fragmenten van totaal 28 minuten dat je op moet staan. Dat je naar de gym moet. Dat je dat vieze vergif moet laten staan dat je voedsel noemt. Dat je je focus moet behouden om je doelen te behalen!

Je mag het wellicht wat té Amerikaans vinden, wat overdreven en té serieus, maar als jij een schop onder je kont nodig hebt is dit album perfect. Binnen enkele minuten heb jij zowel je focus als je ballen terug!


Wie is Jocko Willink?

Lees meer over hem in deze artikelen:
► ‘GOOD’ is een perfect voorbeeld van Jocko Willink’s rauwe gedisciplineerde mindset
► Dit is hoe je over jouw angsten heen komt (volgens eindbaas Jocko Willink)


Zodra ik weer een terugval heb (lees: een f*ckin pussy ben), dan zet ik even ‘Psychological Warfare’ erop om weer mijn focus terug te vinden. Dan weet ik ineens weer waarom ik het allemaal weer doe. Met zijn wijze doch strenge woorden heb ik weer de discipline te pakken om de dag succesvol af te ronden.

Met name zijn visie over gesuikerde donuts raakt thuis…

Je kunt het album ‘Psychological Warfare’ van Jocko Willink beluisteren via; Deezer, Spotify, Apple Music en Google Play.