Sport & Lifestyle #MNLK

Het dieet van Deontay Wilder: the hardest hitting man in heavyweight boxing!

1 Mins read

Volgens zijn verslagen tegenstanders zijn ze nog nooit zo hard geraakt als door de Amerikaanse bokser Deontay Wilder. De goedlachse 34-jarige bokssensatie heeft ook een bijpassend boxing record: 42 wins, 41 knockouts en 1 draw.

Op 22 februari vecht Deontay Wilder wederom tegen rivaal en wereldkampioen Tyson Fury. Hun laatste partij werd een draw. Ondanks dat Deontay Fury in de laatste ronde snoeihard knockout sloeg, wist Fury wonderbaarlijk toch nog op te staan en de ronde af te maken. De rematch is daarom dus ook zo’n sensatie in de bokswereld. Je hebt de ietwat lompe Amerikaanse bokser (Wilder) die absurd hard kan slaan versus de slungelige doch kundige boomlange Brit (Fury). Dat wordt een prachtige pot om te gaan kijken!

Om zulke stoten uit te kunnen delen en ook nog eens een cardiotank hebben die 12 ronden meegaat, moet Deontay een voedzaam dieet volgen. In deze video zien we wat hij elke dag zo ongeveer eet.

 

Check ook: Zwaargewicht bokser Deontay Wilder op bezoek bij de podcast van Joe Rogan


Extra: All 41 knockouts by Deontay Wilder

https://www.youtube.com/watch?v=sF-nPm5Ahnw

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Check het Instagram account van Conor McGregor

3 Mins read
Connor McGregor is een wereldwijd erg bekende MMA-vechter uit Ierland. McGregor won diverse wereldtitels, waarmee hij een behoorlijke aanhang aan fans opbouwde….
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe ziet het dieet van een bodybuilder eruit?

2 Mins read
Zoals we inmiddels weten is bodybuilden een lifestyle waarbij voeding van groot belang is. Om spiermassa op te bouwen moet je je…
Sport & Lifestyle #MNLK

Je spieren herstellen na een training; hoe doe je dat?

2 Mins read
Op het moment van je training heb je vaak niet in de gaten dat je spieren er een enorme klap van gaan…