The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Het perfecte mannenlichaam volgens vrouwen

1 Mins read

De epische vraag die mannen over de hele wereld zichzelf stellen is deze: Is mijn lichaam aantrekkelijk genoeg voor vrouwen? De millennial heren worden bijzonder hard getroffen door de druk van het lichaamsbeeld. Het hebben van een ‘gymlichaam’ is niet langer voorbehouden aan atleten, het is een mainstream levensstijl geworden. Maar is het ook nodig? Gelukkig worden er allerlei onderzoeken gedaan. Ook op gebied van het meest aantrekkelijke mannenlichaam volgens vrouwen.

Lengte van de man is nog steeds belangrijk

Zoals te verwachten, geven de meeste vrouwen voorkeur aan een langere man. Deze voorkeuren zijn waarschijnlijk geërfd uit de oertijd. Bij een grote man voelt een vrouw zich nu eenmaal meer beschermd, veiliger of vrouwelijker. Maar liefst 73% van de vrouwen zegt dat ze de voorkeur geven aan een man van minstens 175 cm maar liefst langer, vooral als ze graag hakken dragen.

Breed is beter

Vrouwen houden nog steeds van mannen met brede schouders. Dit benadrukt mannelijkheid en kracht, waardoor de vrouw zich vrouwelijker voelt. Nogmaals, dit is waarschijnlijk een overblijfsel van onze paringsrituelen uit het stenen tijdperk, maar de aantrekkingskracht is vandaag de dag nog zo sterk als altijd.

De ‘Male Booty’ is een ding

Maar liefst 62% van de ondervraagde vrouwen in het onderzoek naar het meest perfecte mannenlichaam gaf aan dat hun favoriete man best een goede partij billen mag hebben. De ondervraagden stelden ook dat de gulden middenweg perfect was, die zit tussen vormloos en te bootylicious in.

De resultaten: The Dad-Bod

Als je alle door vrouwen genoemde lichaamskenmerken in dit onderzoek in een machine voor het maken van mannen zou stoppen, zou er een Dad-Bod uitstappen. Mannen van de wereld, je lichaam hoeft niet keihard gespierd te zijn inclusief sixpack! We hebben dit te danken aan Hollywood sterren als Leonardo DiCaprio en Seth Rogen. Een Dad-Bod lichaam kenmerkt zich door wat zachtere vormen. Spieren mogen van de vrouw, maar je lichaam hoeft er niet uit te zien alsof je alleen maar tijd hebt voor de sportschool en je FitnessPal.

Check ook dit artikel -> De Good Morning training
Lees ook dit artikel -> Workout voor de buik

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoeveel water drinken per dag?

1 Mins read
Wie zegt dat water enkel nuttig is voor vissen vergeet zich af te vragen waarom we met zijn allen liters water drinken….
Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Regelmatig last van paniekaanvallen? Dit is waar het vandaan komt!

1 Mins read
Misschien heb je ooit wel eens een paniekaanval gehad, misschien ook niet, maar het is beslist geen prettig gevoel. Je voelt je…
Sport & Lifestyle #MNLK

Wat gebeurt er nou eigenlijk in ons systeem als we vasten?

1 Mins read
Overal op het web lees je dat vasten zo ontzettend goed voor je is, maar ik zou niet zonder een lijstje voor…