The Online Lifestyle Magazine 

Gaming #MNLKMore #MNLK

Het verhaal van Marvel’s Avengers en de gameplay details

2 Mins read

Crystal Dynamics en Square Enix begonnen de release van hun nieuwe spel Marvel’s Avengers te intensiveren en presenteerden in juni verschillende details van de geschiedenis en de gameplay in een speciale live-uitzending. In deze lijst vind je alle belangrijke details die uit de uitzending naar voren komen, waaronder nieuws over de geschiedenis van Marvel’s Avengers en de coöperatieve gameplay-functies. Marvel’s Avengers arriveert op 4 september voor PlayStation 4, Xbox One, PC, Google Stadia en later voor PlayStation 5 en Xbox Series X.

Hoe het verhaal begint van Marvel’s Avengers

Het spel begint in San Francisco als de Avengers een hoofdkwartier openen aan de westkust van de Verenigde Staten. De gebeurtenis, getiteld A-Day, verandert in een tragedie wanneer het vliegdekschip van de groep explodeert, met als gevolg de dood van duizenden mensen – waaronder Captain America.

Campagne dynamiek

De campagne van het spel zal een gelijkaardige mal volgen als die van de Destiny, waarbij de vliegende drager van de Avengers als ontmoetingsplaats (hub) zal dienen om de missies van de campagne te selecteren, naast andere spelopties.

Helden Missies

De zuiver solistische missies zullen Helden Missies worden genoemd, en zullen specifieke hoofdstukken van de campagne onder leiding van een personage volgen.

Hoe de strijd werkt

De Marvel’s Avengers strijd zal worden verdeeld in verschillende soorten van gemeenschappelijke bewegingen en speciale vaardigheden. Het idee is om combo’s te maken met lichte, zware slagen en Signature Attacks, waarin de helden zich zullen onderscheiden.

Helden Krachten

Zelfs met totaal verschillende krachten en mogelijkheden, zullen de helden opties hebben die passen bij elke speelstijl. Helden zullen korte- en lange afstands hits hebben, die in bomen met een uniek vermogen kunnen worden ontgrendeld. Het idee is dat elke held er anders uit zal zien in de handen van elke speler, wat een weerspiegeling is van de verschillende stijlen van wie de controle heeft.

Coöperatieve modus

Het evenement heeft ook de multiplayer-opties van het spel gedetailleerd weergegeven. Sommige missies kunnen in coöperatieve modus worden gespeeld, met maximaal vier personen.

Al deze missies kunnen ook zonder andere mensen worden gespeeld – in dit geval worden de andere personages gecontroleerd door kunstmatige intelligentie. Coördinatie tussen de personages is echter van vitaal belang om te winnen, wat een stimulans is om andere spelers te zoeken.

Check ook -> De tot nu toe bevestigde games voor de Playstation 5 & Kruip in de huid van een MMA vechter met de nieuwe game UFC 4