Your daily dose of inspiration and motivation

Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe doet Arjen Robben het in FIFA 21?

1 Minuten leestijd

Het zal je niet ontgaan zijn dat Arjen Robben zijn terugkeer op de Nederlandse velden heeft gemaakt. Robben is nog steeds een van de grootste voetbalhelden van ons land en het feit dat hij weer terug zou keren bij zijn oude liefde, FC Groningen, was natuurlijk groot nieuws. Maar, dit betekent natuurlijk ook dat Arjen Robben terug is in de populaire FIFA-voetbalgames. Weliswaar met een iets lagere FUT-score dan vroeger, maar het is natuurlijk fantastisch om weer met deze held te kunnen spelen!

De FUT-score van Arjen Robben

Het is altijd iets waar veel om te doen is: wat is de FUT-score van je favoriete speler? Elk jaar wordt de score weer aangepast door de mensen van Electronic Arts, die hierbij afgaan op een groot, wereldwijd netwerk aan voetbalexperts. Deze experts houden de bewegingen van duizenden voetballers over de hele wereld nauwlettend in de gaten, om zo een score te kunnen geven die eerlijk en terecht is. Voetballers en hun fans zijn het hier niet altijd mee eens, ze vinden nog wel eens dat hun score te laag uitvalt. Dit leidt dan meestal tot boze reacties op social media.

De score van Arjen Robben is ook niet meer zo hoog als hij in zijn beste dagen wel is geweest. Robben scoort nu 80, wat geen slechte score is, maar waarmee hij toch al flink achterblijft bij andere Nederlandse voetballers als Virgil van Dijk, Frenkie de Jong en Memphis DePay.

Gamen met Arjen

Maar ach, wat maakt die score ook eigenlijk uit. Het feit dat we weer Arjen Robben kunnen selecteren voor ons team is natuurlijk al mooi genoeg. En dat we dan iets harder ons best moeten doen in een potje, dat is dan maar zo. Voordeel aan FIFA21 is dat we Robben nu ook alvast weer kunnen selecteren voor het Nederlands Elftal!

Leestip -> Wat kunnen we verwachten van FIFA 21?Maak kennis met de 5 duurste verdedigers ooit

Related posts
More #MNLK

Wat kunnen we verwachten van FIFA 21?

2 Minuten leestijd
Vanaf 9 oktober ligt de nieuwe FIFA weer in de winkel, FIFA 21. Dat is elk jaar weer moment om naar uit…