More #MNLK

Hoe geef je je relatie een extra boost?

2 Mins read

Ben je al jaren gelukkig samen met je partner maar kan jullie relatie wel een extra boost gebruiken? Er zijn verschillende manieren om je relatie te verbeteren. Naast dat je meer met elkaar kunt gaan doen is het ook een idee om het in de slaapkamer spannender te maken. Intimiteit is namelijk erg belangrijk voor een mens en helpt daarom ook bij het behouden van een goede relatie. In deze blog lees je tips voor die extra boost in jouw relatie.

Quality time is key

Ondanks dat je elkaar elke dag ziet en misschien wel samenwoont, is er een verschil tussen vaak met elkaar zijn en echt tijd voor elkaar nemen. Om de intimiteit binnen de relatie te bevorderen is het belangrijk om de emotionele band sterk te houden. Dit kun je doen door te blijven ‘daten’ met elkaar. Natuurlijk is dit anders doen toen jullie relatie nog in de prille fase was maar het is zeker zo effectief. Onderneem wekelijks samen wat leuks en nee dit hoeft niet elke week uit eten te betekenen. Probeer juist je creativiteit erop los te laten en verras je partner een keer met een uitje waar jullie allebei blij van worden. Vaak helpt het om even samen in een andere omgeving te zijn en op elkaar kunnen focussen in plaats van op werk, stress of misschien wel kinderen.

Boost je libido

Zoals al eerder genoemd, intimiteit is erg belangrijk. Aanrakingen, een knuffel of seks zijn factoren die goed moeten zitten in een relatie. Wanneer dit niet gebeurt, ontstaat er een afstand tussen beiden en dat is natuurlijk niet wat we willen. Door stress en vermoeidheid kan het zijn dat het libido niet zo hoog is en dat de zin in seks wat verlaagd is. Door samen tijd door te brengen en te communiceren wordt het libido vaak al getriggerd. Mocht dat niet zo zijn dan zijn er ook andere manieren om het spannender te maken. Wees avontuurlijk en probeer nieuwe dingen uit samen. Neem eens een kijkje bij de sexshop Amsterdam genaamd Newside voor inspiratie. Newside, laat een andere kant van jezelf zien en helpt je bij het ontdekken van jouw guilty pleasures. Denk hierbij aan seksspeeltje maar ook zeker aan sexy lingerie die je kunnen helpen bij het opspicen van je seksleven.

Kortom, er zijn genoeg manieren om jouw relatie een extra boost te geven. Want zeker in een relatie geldt kwaliteit boven kwantiteit.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Redenen waarom jij een waterbed wil hebben

Related posts
More #MNLK

Tips om je relatie een positieve vibe te geven

2 Mins read
Een relatie is één van de mooiste dingen in je leven. Goed voor je gezondheid en een bron van plezier. Helaas blijft…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Het oppervlakkige daten en de eenzaamheid zat? Behoefte aan een échte relatie? Ontdek Mens en Relatie!

3 Mins read
Het moderne leven heeft ons veel gemakken gebracht, waaronder dat we een alleskunner in onze handen hebben die je kan voorzien van…
Soul #MNLK

Project Life Mastery deelt met ons hoe je ook jouw soulmate kan vinden

1 Mins read
Als iemand zich verdiept heeft in persoonlijke ontwikkeling, dan is het Stefan van Project Life Mastery wel. Deze goedlachse gozer heeft er…