The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe houd ik afvallen vol?

1 Mins read

Elk pondje gaat door het mondje is dé denigrerende dooddoener voor iedereen die wil afvallen. Niet iedereen met overgewicht eet teveel maar vaak wel verkeerd en, meestal heeft dit te maken met boodschappen die je kreeg in je jeugd of kinderjaren. Maar hoe houd ik afvallen nou eigenlijk vol? Hieronder meer info.

Op welke manier kan ik afvallen wat beter volhouden?

En meer:

Wees lief voor jezelf

Wanneer je probeert af te vallen bestaat de kans dat je hard wordt voor jezelf als het op voeding aankomt. Eet minstens één dag per week iets wat je heel erg graag lust, als beloning voor je inspanningen.

Boodschapjes aan jezelf

Leg post-it’s aan jezelf op verschillende plaatsen in je huis. Vooral op dié plaatsen waar de verleiding het grootst is. Schrijf hierop positieve boodschapjes aan jezelf in een paar woordjes.

Fotobehang

Zoek een foto uit van jezelf waarvan je vindt dat je dik lijkt en hang die op de deur van je koelkast. Telkens je de deur openmaakt gaat je onderbewuste hierop reageren met minder zin naar eten.

Ho’oponopono

Hang een briefje, naast de spiegel in de badkamer, met daarop volgende zinnetjes: Het spijt me, vergeef me, ik hou van je, dank je wel. Lees deze magische woorden uit een oud Hawaïaans gebruik elke ochtend luidop.

Ga leuke dingen doen

Wanneer je dingen gaat doen die je leuk vindt, denk je minder aan een dieet. Want hoe meer je aan je dieet zelf denkt, hoe meer je aan eten zal denken. Ben je lekker bezig met iets wat je gelukkig maakt dan heb je geen tijd om aan pondjes en een weegschaal te denken.

Zie ook deze video:

Leestip -> Kcal berekenen? Voor sporten, afvallen, eten en meerFruitsoorten die helpen met afvallen

Related posts
Drinks & Food #MNLK

5 tips om snel van je buikje af te komen

2 Mins read
Je bent al een tijdje goed bezig. Je sport een paar keer in de week en je let op je voeding. Langzamerhand…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe val je af en bouw je spiermassa op?

2 Mins read
Een groot deel van de bevolking is te zwaar en lijdt aan obesitas. Dit wordt voor het overgrote deel veroorzaakt door verkeerd…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe werken fatburners?

2 Mins read
Voordat we ingaan op de hype, willen we allemaal echt weten of het het waard is en hoe werken fatburner poeders precies?…