Hoe komt Joel Beukers nou eigenlijk aan zijn geld?

Heel Nederland is inmiddels bekend met de gouden kreten van ondernemer, influencer en schreeuwlelijk Joel Beukers. Wie heeft er niet eens tegen zijn maten gegild ‘Ga voor Goud!!‘ en ‘Scoopie derbij?!‘.

In de onderstaande Vlog licht hij zelf toe hoe hij aan zijn geld is gekomen. Deze self-made held kwam namelijk van helemaal niets. Hij zat toen hij begon met zijn supplementenbedrijf zelfs eerder diep in een rood gat. Inmiddels heeft hij een imposant imperium opgebouwd met onder andere een miljoenenbedrijf, een landgoed met villa van zeker een miljoen+ en meerdere (uiteraard gouden) bolides.

In zijn wagenpark zien we onder andere een stoere gouden Lamborghini, een gouden Ferrari, een zwarte Maserati, een Range Rover en een gouden Rolls Royce. Reken er maar op dat hij ook zeker een miljoen aan auto’s heeft besteedt. Om zijn pols zien we tevens een gouden Rolex!

Wat ons betreft verdient Joel ook de ultieme gunfactor. Hij komt van niets en heeft met prettig gestoord zijn en heel hard werken zijn droombedrijf opgezet. Dat is toch geweldig?! The Dutch Dream! 😉


Alles goud

De goedlachse 31-jarige eindbaas kan zich klaarblijk alles permitteren wat hij maar wil. Op het land is hij de grote man, maar hoe zit dat op het water? Het enige wat hij duidelijk nog niet bezit is een mooie boot met alles erop en eraan. Als aanrader voor alles op gebied van boten, gear en watersport bevelen wij de collectie Talamex van NauticGear.nl aan. Met de aanschaf van deze items kan de ondernemer ongetwijfeld ook weer iemand treffen die enkele producten goud wil spuiten. Zie je het al voor je? Joel op een stoere boot, al schreeuwend en scoopies-uitdelend, flanerend op het water. Dat zou toch briljant zijn!

Joel is het perfecte voorbeeld van hoe je social media in kunt zetten voor groots succes. We zijn in ieder geval onder indruk van zijn opmars van niemand, naar iemand, naar gouden eindbaas!

Lees ook: KVK Stackbouwers interviewt Joel Beukers over zijn gouden imperium

Check ook graag

1. The Happiness Fallacy: geluk najagen is een misvatting!

2. Snel afvallen: 5 sterke praktische tips om zo snel mogelijk kilo’s vet te verliezen!

3. Mannelijk Magazine volgen op Instagram >

4. Reis+fotoverslag: een week roadtrippen door IJsland

5. Gedachtegang #14: Onrust is wat ons drijft naar roken, sle…