The Online Lifestyle Magazine For Him

Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe krijg je een strakke kaaklijn?

1 Mins read

Een strakke kaaklijn – het is voor veel mensen hét teken van gezondheid en ‘sexyness’, maar niet iedereen is er van nature mee gezegend. Toch is het mogelijk om je kaaklijn een stuk strakker te maken, of ten minste te doen lijken, en het begint bij hoe je jezelf verzorgt en hoe gezond je bent. Verrast? Hieronder lees je meer!

De beste tips om je kaaklijn strakker te maken

Ronde kaken mogen dan wel een teken zijn van een goede gezondheid, je wilt natuurlijk ook dat die kaaklijn een beetje zichtbaar en duidelijk is. Hoe kan je dat doen? Hieronder vind je enkele handige tips om jouw kaaklijn op natuurlijke wijze strakker te maken:

1. Ga regelmatig sporten

Sporten is hoe dan ook gezond, maar wist je dat je er ook je kaaklijn duidelijker mee kunt maken? Niet alleen zal je door te sporten lichaamsvet verliezen (waardoor je kaakbeen duidelijker uit je gezicht komt), ook verhoogt sporten met gewichten je testosteron – en dat heeft een langdurig effect op de dikte en zelfs een beetje de vorm van je beenderen en botten. Natuurlijk kan je geen enorme verschillen verwachten als het gaat om de vorm en grootte van je kaaklijn, maar het kan in elk geval geen kwaad om fitter te worden en je typische gezichtstrekken duidelijker te maken!

2. Scheer je op een slimme manier

Wil je dat je kaaklijn duidelijker wordt, dan is het ook een goed idee om je op een bepaalde manier te scheren. Zo kan je je baard heel precies korter maken op de scheidingslijn die door je kaakbeen wordt aangegeven op je huid. Op die manier valt het verschil tussen je bovenkaak en onderkaak sneller op en daardoor wordt de illusie gecreëerd dat je kaaklijn strakker is. Alweer is het natuurlijk geen wondermiddel, maar het kan wel helpen om je kaak net ietsje mannelijker en strakker te doen ogen. Desnoods vraag je hulp aan je kapper om het effect nog beter te maken!

Feedback -> Mail onze redactie: info@mnlk.nl