The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Hoe kun je het beste kiezen welk alles in 1 pakket bij jou past?

2 Mins read

Welke soorten internet, tv en bel abonnementen zijn er?
Alles in 1 pakketten zijn populair en worden veel gekozen. Het hangt puur af of je veel vast belt, mobiel belt of dat je gebruik maakt van interactieve televisie in combinatie met een internetabonnement of liever TV kijkt via internet en streamingsdiensten zoals Netflix en videoland. Alles in een pakketten zijn vaak het meest voordelig omdat elke provider korting geeft als je meerdere diensten afneemt die de provider aanbiedt. Je kunt naast alles in 1 pakketten ook alleen internet nemen of alleen een tv-abonnement en vast bellen. Alles in een is dus alleen voordelig als je gebruik maakt van alle diensten. Bel je bijvoorbeeld alleen maar mobiel? Dan kun je ook gaan voor internet plus televisie zonder vast bellen. In verhouding zijn alles in een pakketten dus voordeliger dan dat je alle diensten los zou afnemen bij diverse providers.

Tv-abonnement en extra zender pakketten

De meeste providers hanteren diverse alles in een pakketten van basis met standaard tv-zenders en een lagere internetsnelheid tot een medium en plus pakket. Het meest uitgebreide tv-pakket heeft dan veel extra zenders en biedt interactieve Televisie waarbij je kunt opnemen, terugkijken en ook een zender kunt pauzeren. Voor elke interesse is wel een extra zenderpakket te krijgen. Indien je jonge kinderen hebt kun je gaan voor speciale kinderzenders. Houd je van Nederlandse en internationale series en programma’s? Dan kun je kiezen voor videoland of Netflix. Bij alles in een abonnementen zijn deze zenderpakketten vaak goedkoper dan dat je losse abonnementen neemt op diverse streamingsdiensten.

Neem een internetsnelheid die bij je past

Internet is op diverse snelheden te krijgen. Bij het goedkoopste abonnement tegenwoordig zit je ongeveer rond de 30-50Mbits aan snelheid. Wil je het beste eruit halen en wordt er binnen het huishouden veel gebruik gemaakt van internet? Dan kun je ook nog kiezen voor glasvezel met een downloadsnelheid tot 500Mbits. Met 100mbits kun je trouwens al als groot gezin goed uit de voeten. Indien je kiest voor een downloadsnelheid van 100mbits kun je een uploadsnelheid van 10-20mbits verwachten. Hoe hoger de downloadsnelheid, hoe hoger de uploadsnelheid. Een internetabonnement met 50mbits is meestal voldoende voor een huishouden van een tot twee personen. Indien er meer apparaten zijn aangesloten is 80-100mbits een aanrader. Meestal volstaat deze snelheid voor gemiddelde gezinnen. Door internet vergelijken kun je kijken wat de laagste kosten zijn bij de gewenste download snelheid. Diverse providers geven tevens korting als iemand in het huishouden al beschikt over een of meerdere mobiele abonnementen bij dezelfde provider.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Nooit meer vermoeide benen na een lange dag werken?
Leestip -> Glasgow: kunst, cultuur en winkelen