The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Hoe stimuleer je de haargroei bij je kind?

2 Mins read

Eigenlijk is het altijd een goed idee om extra vitamines in te nemen. Niet alleen voor een grote boost van je gezondheid zijn er vitamines, maar ook voor je haar. Heeft jouw kind bijvoorbeeld last van een moeizame haargroei? Dan kun je er voor kiezen om haarvitamine aan te schaffen. Naast dat dit de haargroei van je kind stimuleert, zal het haar hierdoor ook sterker en glanzender worden.

Meerdere redenen voor overmatig haarverlies

Het is logisch dat je dagelijks wat haren verliest. De een heeft dat meer dan de ander, maar het is nodig om weer nieuwe en goede haren te laten groeien. Maar sommige mensen hebben een overvloed aan haarverlies. Dit kan door medische klachten zijn, maar ook het gevolg van een huidaandoening. Wat veel mensen niet weten, is dat je ook haarverlies kunt hebben door te veel stress. Dit kan ook gebeuren bij kinderen, doordat ze erg veel stress ervaren op school. Het leren voor een toetsweek is best pittig en dit heeft effect op heel je lichaam. Ook dit kan dus een reden zijn dat je kind meer haar verliest dan gebruikelijk.

De haarvitamine is lekker om in te nemen

Heeft je kind last van overmatig haarverlies of gaat de kwaliteit van het haar achteruit? Dan kan haarvitamine hierbij helpen. Maar hoe laat je zoiets innemen door je kind? Het is namelijk algemeen bekend dat vooral kinderen het echt niet zien zitten om elke dag vieze pilletjes in te nemen. Hierbij komt de haarvitamine in beeld. Dit zijn namelijk geen pilletjes die je met water moet doorslikken. Je kunt de haarvitamine eigenlijk vergelijken met snoepjes. Het heeft een zachte structuur en is dus makkelijk in te nemen door kinderen. Je kunt er op kauwen en het heeft daarnaast ook een heerlijke fruitsmaak. De haarvitamine zal dus eerder als een verwenning gezien kunnen worden dan een verplichte inname van vitamines.

De zelfverzekerdheid van je kind krijgt een boost

Naast dat je de haarvitamine in kunt nemen, is een gezonde leefstijl ook zeker bevorderlijk voor je haargroei. Eet elke dag sowieso groente en fruit en zorg ervoor dat je kind genoeg water binnenkrijgt. Zo blijft je kind namelijk goed gehydrateerd. Als je zeker wilt zijn dat jouw kind voldoende binnen krijgt, kun je altijd een potje multivitamine kopen. De combinatie van haarvitamine en een gezonde leefstijl zijn een goed begin voor het stimuleren van de haargroei bij je kind. Vooral als je kind zich onzeker voelt over zijn of haar haargroei, dan kan de haarvitamine ervoor zorgen dat je kind zich weer zelfverzekerd gaat voelen.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Een boxspring kopen met een goed topdekmatras