The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Hoe werkt Zoom?

2 Mins read

Nu heel Nederland alweer een tijdje thuis aan het werk is, zijn er ook diverse middelen in het leven geroepen om de communicatie tussen werkgevers en werknemers net even wat makkelijker te maken. Zoom is daar één van. Dit is een webgebaseerde tool voor videoconferenties. Gebruikers kunnen eenvoudig en snel online vergaderen, met of zonder video. Daarnaast kunnen gebruikers er ook voor kiezen om sessies op te nemen, om samen aan projecten te werken en of te delen. Zoom is geschikt voor het delen van schermen op Windows, Mac, Linux, iOS, Android, Blackberry, Zoom Rooms en H.323 / SIP.

Deelnemen aan een vergadering op Zoom

Deelnemen aan een vergadering op Zoom gaat eenvoudig en snel. Je loopt hier de volgende stappen voor door:

1. Ga naar de website van Zoom.
2. Klik op het tabblad “Deelnemen aan een vergadering”. Dit tabblad is rechtsboven de hoek van de homepage te vinden.
3. Voeg desgevraagd een aangewezen Meeting ID toe. Dit ID kan een 9-, 10- of 11-cijferig nummer zijn en zou moeten zijn verstrekt door degene die de meeting op heeft gezet.
4. Je kan starten met de vergadering.

Start aan een vergadering

1. Ga naar de website van Zoom
2. Klik op “Een vergadering hosten”, rechts bovenin het scherm
3. Kies of je wel of niet gebruik wilt maken van video
4. Gebruik je aanmeldingsgegevens of maak een nieuw account aan
5. Start de Zoom-applicatie

Profiteer van diverse voordelen door te vergaderen via Zoom

Zoom biedt je tal van voordelen. Zo is er een innovatie in vergaderingen dankzij HD-video en spraak. Ook biedt Zoom dynamische spraakdetectie en de applicatie is ook nog eens geschikt voor het gebruik op mobiel. De app is geschikt voor zowel iOS als Android, zodat je waar dan ook ter wereld in contact kunt blijven.

Zoom heeft groeps- en privé chatmogelijkheden met scherm delen vanaf telefoons, tablets, laptops of desktopcomputers. Ook kun je eenvoudig en snel gedeelde documenten delen. Kies voor een geplande meeting of een spontane meeting. Als gastheer kun je een vergadering opnemen of bepaalde deelnemers dempen. Je kunt zelfs optimalisatie en inschakelen geluidsoverdracht voor het delen van video’s mogelijk maken. Deelnemers kunnen virtueel hun hand opsteken voor toestemming om een vraag te stellen of te spreken aan een groep. En het mooiste van allemaal, Zoom is altijd volledig gratis!

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Microsoft Teams is een programma dat in korte tijd enorm veel populariteit heeft verworven
Leestip -> Hoe schrijf je een essay? Handige tips en tricks

Related posts
Business & Luxury #MNLK

Microsoft Teams is een programma dat in korte tijd enorm veel populariteit heeft verworven

2 Mins read
Door het vele thuiswerken zijn bedrijven opzoek naar programma’s, waarmee zij succesvol kunnen samenwerken. Teams is voor veel bedrijven de uitkomst, hierdoor…