The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Hoe zien vrouwen de man graag gekleed?

1 Mins read

Als je een date hebt of als man gewoon aantrekkelijk gekleed wil zijn, kan het lastig zijn om een beslissing te maken qua kleding. Want wat vindt de gemiddelde vrouw precies aantrekkelijk? Hoe zien vrouwen graag dat mannen gekleed zijn? We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet, die je helpen om je stoer en mooi te kleden.

Ga voor back to basic en houd het simpel

Maar liefst vier op de tien vrouwen, zo blijkt uit onderzoek, vindt het aantrekkelijk als een man basic gekleed is: een stoere spijkerbroek en een strak, leuk t-shirt vinden ze aantrekkelijk. Waarom? Heel simpel: omdat het ruwe en stoere van mannen hen aantrekt. Blauwe jeans en een wit shirtje worden door de dames gewaardeerd. Meer dan een op de zeven vrouwen geeft aan dat dit zelfs hun favoriete outfit bij mannen is.

Net iets formeler is mooi op een afspraak

Heb je een dinerafspraak met je favoriete vrouw? Dan is het aan te raden om iets formeler gekleed te gaan. Een donker overhemd, zoals blauw, zwart of donkergrijs. Een overhemd past prima over jeans en of strakke pantalons. Eigenlijk zijn overhemden met alle soorten broeken te combineren. Een ideale keuze dus! Kies hierbij voor een overhemd met en ronde hals. V-halzen, die enkele jaren geleden nog populair waren, zijn namelijk momenteel weer uit de mode.

Welke schoenen vinden vrouwen mooi?

Stoer en sportieve sneakers worden door vrouwen aantrekkelijk gevonden. Favoriet zijn schoenen die met veters, zoals vetersneakers, maar ook nette derby’s en leren brogues vindt de gemiddelde vrouw (uit onderzoek blijkt dat 25 procent van de vrouwen deze schoensoorten mooi vindt) aantrekkelijk staan bij een man.

Accessoires zijn prima, maar overdrijf het niet

Vrouwen vinden sieraden leuk staan bij een man, maar overdrijf niet. Dikke kettingen om de nek of té opvallende armbanden gaan te ver. Subtieler is om een stoer mannenhorloge te dragen, zoals een sportieve Casio, Pulsar of een Lacoste.

Check ook eens -> Stijlvolle herenschoenen

Related posts
More #MNLK

Mooie kleding voor mannen

2 Mins read
Het dragen van mooie kleding is goed voor ons. Niet alleen zit het fijn, het zorgt ook dat ons zelfbeeld stijgt. En…
Business & Luxury #MNLK

4 tips voor het kopen van nette herenschoenen

2 Mins read
Draag je in het dagelijks leven graag sneakers? Dan heb je inmiddels ongetwijfeld een behoorlijke schoenenverzameling opgebouwd. De kans is aanwezig dat…
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLK

Een daverend succes begint met een goed paar schoenen die de juiste indruk geven!

2 Mins read
Zelfverzekerde mannen krijgen meer voor elkaar en worden over het algemeen aantrekkelijker gevonden. Jouw zelfverzekerdheid begint met een goede outfit mét de juiste…