The Online Lifestyle Magazine For Him

Gaming #MNLK

Hoe ziet Dead Island 2 eruit?

1 Mins read

Dead Island is een zogenaamd open wereld spel, dat is verdeeld in vijf gebieden. Het belangrijkste bij het spel is het vechten tegen zombies. Daarnaast moet je een aantal side missions voltooien. Het spel is een actie-RPG en gebruikt een op ervaring gebaseerde skill tree. Door het doen van opdrachten, zijmissies en het doden van zombies krijg je deze ervaring. Telkens wanneer je een level omhoog gaat krijg je de kans om met een ervaringspunt een speciale actie te ontgrendelen.

Dead Island 2 stond gepland voor 2015

Dead Island 2 werd al in 2014 aangekondigd, ruim zes jaar geleden dus. Destijds werd aangekondigd dat de game in 2015 op de markt zou verschijnen. Dit lukte niet en in 2016 werd er een nieuwe ontwikkelaar bijgehaald om de game alsnog af te ronden. Toen het in de jaren daarna stil bleef rondom de game gingen velen ervan uit dat het project van de baan was. Vorig jaar kwam echter ineens de aankondiging dat er nog altijd een release op de planning staat, zonder hierbij overigens een datum te noemen.

Hoe ziet het spel er eigenlijk eruit?

De beelden zijn volgens Eurogamer afkomstig van de studio dat het project in 2019 overnam. De beelden zijn waarschijnlijk geen goede afspiegeling van hoe het er nu voor staat met Dead Island 2. Wel is te zien dat een aantal bekende wapens uit Dead Island terugkeren en dat er rpg-elementen worden toegevoegd. In elk geval zijn wij zeer benieuwd of en wanneer Dead Island 2 nu daadwerkelijk op de markt verschijnt. Gelukkig komt in elk geval de PlayStation 5 eraan en komen er ook weer een aantal dikke nieuwe games aan!

Feedback -> info@mnlk.nl

Leestip: Is Beyond Good and Evil 2 de beste avonturengame?Wat we tot nu toe weten over Vampire the Masquerade Bloodlines 2 First Blood Edition