The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Hoeveel verdient Cristiano Ronaldo?

1 Mins read

Of je nu een voetbalfan bent of niet, iedereen kent zijn naam. Omdat hij zo succesvol is. Zowel in zijn sport als in de reclame verdient Ronaldo ongelooflijk veel geld. Hoeveel precies, kun je hier te weten komen!

Wat verdient Cristiano Ronaldo nou eigenlijk?

Twee jaar geleden publiceerde een Spaanse krant Ronaldo’s salaris. Het artikel in de krant “Marca” ging de wereld rond. Ze probeerden zijn verdiensten zo goed mogelijk te berekenen. Met zijn loon als voetballer, reclameopdrachten, zijn eigen kledinglijn en andere zakelijke belangen werd Ronaldo’s salaris of jaarinkomen geschat op 85 miljoen euro. Dit komt neer op 7.083.333 per maand, of 232.877. Ze gingen zo ver dat ze het omrekenden per minuut en per seconde. Omgerekend betekende dit dat hij 161,7 euro per minuut verdiende. Dag en nacht, zeven dagen op zeven.

Ondertussen verdient Ronaldo nog meer, bijvoorbeeld middels Instagram

Zelfs toen al werd de atleet beschouwd als de best verdienende voetballer ter wereld. Sinds vorig jaar is de koning van de sociale media ook de eigenaar van de Instagram-account met de meeste volgers. In totaal volgen 213 miljoen fans hem op het platform. Hij zou daar in een jaar tijd meer dan 40 miljoen hebben verzameld met zijn posts. Vandaag de dag wordt zijn vermogen geschat op 420 miljoen euro met een jaarlijks inkomen van 100 miljoen (!). Dat betekent dat hij nu 3,17 euro per seconde verdient.

WAUW! En kijk eens naar deze bijzondere autocollectie en the house tour:

En kijk eens waar Ronaldo woont:

Meer lezen over Cristiano Ronaldo:

Leestip -> De rijkste voetbalclubs
Leestip -> Een dag trainen zoals Ronaldo

Related posts
More #MNLK

Hoe laat je je geld meer waard worden, in plaats van minder?

2 Mins read
Iedereen die geld heeft, of dat nu veel of weinig is, vind het prettig als dat meer waard wordt. De waarde gelijk…
Sport & Lifestyle #MNLK

De workout routine van Cristiano Ronaldo

1 Mins read
“Mix het allemaal door elkaar”, is een van de dingen die Cristiano Ronaldo regelmatig roept als hem gevraagd wordt naar zijn fitnesstraining….
Cars & Tech #MNLK

De 10 grootste Instagams accounts

4 Mins read
Als je denkt dat je veel volgers hebt op Instagram, dan heb je het wellicht mis. Wij zochten voor je uit wie…