The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Hoeveel verdient Messi?

1 Mins read

Lionel Messi wordt beschouwd als een briljante voetballer en de verdiensten zijn daar ook naar. Kom in dit artikel te weten hoeveel Messi nou eigenlijk verdient.

Verdient Messi het meeste ter wereld?

Lionel Messi heeft het duurste contract uit de geschiedenis getekend bij FC Barcelona. Dat blijkt uit de documenten van het onthullingsplatform Football Leaks, Volgens de documenten kan de 30-jarige Argentijn tot 122.515.205 euro per jaar verdienen, inclusief bonussen.

Volgens het contract bij Barcelona dat tot eind juni 2021 loopt, ontvangt Messi een vast jaarinkomen van 71.053.846 miljoen euro. Hij ontvangt ongeveer tien miljoen euro van dit bedrag voor de rechten op zijn foto’s. Naast het vaste salaris betaalt de Catalaanse topclub zijn wereldster extra bonussen.

Messi ontvangt ook nog bonussen

De 1,70 meter hoge spits heeft nog meer in petto voor hem in de Champions League: als Barcelona de laatste zestien in de eredivisie bereikt, kan Messi zich verheugen op bijna drie miljoen euro extra. Bij winst in de Champions League wint, ontvangt hij in totaal 12.057.513 miljoen euro aan bonussen.

63.500.000 miljoen euro, dit is het bedrag dat Barcelona hem vooraf betaalt om zijn contract te verlengen. Daarbovenop komt nog eens 70.000.000 miljoen euro “loyaliteitsbonus”. Als de twee vaste bedragen bij het jaarsalaris worden opgeteld, is Messi de eerste voetballer die een gegarandeerd inkomen van meer dan 100.000.000 miljoen euro per jaar ontvangt.

Feedback? Stuur een e-mail naar de redactie van het Lifestyle Magazine MNLK.nl, dit kan op redactie@mnlk.nl.

Leestip -> De verdiensten van Cristiano Ronaldo

Related posts
More #MNLK

Dit zijn de duurste uitgaande transfers van Ajax

2 Mins read
Voetbal is de grootste sport ter wereld en er gaat gigantisch veel geld in om. Ook voor spelers worden duizelingwekkende bedragen betaald….
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLK

Mankracht: hét 5-daagse event voor mannen in hartje Barcelona! - Bespaar 1000 euro met MNLK!

1 Mins read
SCHAAL JE BEDRIJF. GROEI ALS MAN. MANKRACHT is een 5-daags business retreat voor leiders die hun bedrijf verder willen doorschalen en daarnaast…