The Online Lifestyle Magazine 

Gaming #MNLKMore #MNLK

Hoge snelheden op twee wielen met Ride 4

1 Mins read
Gaming #MNLKMore #MNLK

Hoge snelheden op twee wielen met Ride 4

1 Mins read

Bij racegames neem je over het algemeen plaats achter het stuur van een snelle wagen. Racegames waarbij je op een motor rond scheurt komen minder vaak voor. Natuurlijk zijn er wel bijvoorbeeld games die zijn gebaseerd op MotoGP en de Superbike kampioenschappen, maar daar houdt het wel een beetje mee op. Gelukkig is er dan nog wel de Ride-serie games. Van deze toffe serie racespellen komt nu het vierde deel in de winkel. Hieronder meer over Ride 4.

Volop keuze in Ride 4

Bij Ride 4 heb je de keuze uit een groot aantal verschillende motoren, circuits en accessoires. Je zou deze game dan ook kunnen vergelijken met een spel als Forza Motorsports, waarin je ook in een groot aantal verschillende soorten wagens en kampioenschappen kunt rijden. Er is dan ook voor iedereen wat wils te vinden in deze game.

Daarbij hebben de makers van de game altijd voor ogen dat ze hun spel zo realistisch mogelijk willen maken. Dat je bij het spelen van de game echt het gevoel hebt dat je op een motor zit en op het punt staat om weer en wind te trotseren om een ritje te maken. Dit kun je straks volop bekijken op PC, PS4 en Xbox One. Er is nog niks bekend over een eventuele versie voor next gen consoles van deze game, maar het is ook goed mogelijk dat we daarvoor nog even op Ride 5 moeten wachten.

Aandacht voor details

De mensen van Milestone Interactive, makers van dit spel, hebben heel wat ervaring met het maken van racegames. Je mag er dan ook op rekenen dat hun nieuwe spel heel gedetailleerd is, en dat al deze details ook volledig kloppen. Een groot aantal motoren werd minutieus nagemaakt, zodat je er zeker van kan zijn dat deze geheel waarheidsgetrouw zijn. Dat is natuurlijk echt genieten als je straks met je controller in je hand voor je HD-televisie zit en het gas eens flink indrukt. Vanaf oktober mag het gas er weer op!

Feedback -> info@mnlk.nl

Related posts
Gaming #MNLKMore #MNLK

De sickste tricks met Tony Hawk Pro Skater 1+2

1 Mins read
Er was een tijd dat skateboard games tot de meest populaire genres op de spelcomputers behoorden. Het leek er op dat elk…
Gaming #MNLKMore #MNLK

De release van Doom Eternal voor de Switch nadert

1 Mins read
De druk lag hoog toen id Software in 2016 een gelijknamige remake lanceerde van het succesvolle Doom uit 1993. Dit jaar zijn…
Gaming #MNLKMore #MNLK

Piratenavonturen beleven in Skull & Bones

1 Mins read
Ben jij op zoek naar een game waarmee je echte piratenavonturen kunt beleven? Dan zou Skull & Bones wel eens het spel…