The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Horloges en andere apparaten zijn slimmer geworden en er zijn nu horloges met afstandsmeter met prijskaartjes voor elk budget

2 Mins read

U kunt alles verwachten van GPS tracking en hartslag monitoring, tot hoogtemeters op de duurdere modellen. Met de zomer en het marathonseizoen in volle gang, is het nu de tijd te gaan rennen met één van deze geweldige afstandsmeters, zodat je je voortgang en prestaties gemakkelijker kunt behouden dan ooit tevoren. Ren in de parken en op de wegen door bossen en door de hele stad. Hoe ver kun jij gaan?

De afstandsmeter

Een horloge met afstandsmeter biedt u een hele nieuwe hard loop ervaring. De ingebouwde GPS ontvanger berekent zeer nauwkeurige snelheids- en afstandsgegevens tijdens het rennen, zodat u altijd op de hoogte bent van de details van uw training. Naast nauwkeurige gegevens, voegt het horloge personalisatie en motivatiefuncties toe aan uw hard loop ervaring.

Geluiden, uitdagingen, herinneringen en meer, alles om uw trainingsschema leuk en gemakkelijk aan te passen. Eenvoudig om je pols biedt een hardloophorloge met afstandsmeter het ultieme gemak.

Keuzes

Sport horloges en afstandsmeters komen in alle vormen en maten, en door te weten welke voor jou de juiste is, kan een uitdaging zijn vanwege alle modellen die op de markt beschikbaar zijn. Laten we eens kijken naar een aantal functies om te kijken wanneer je op zoek bent naar jouw afstandsmeter voor het rennen.

Waterbestendig

Waterdichte afstandsmeters zijn uitgerust om vocht te behandelen, een belangrijke overweging want meestal ben je actief buiten. Controleer of het product zweetdicht en volledig waterdicht is.

Afstand

Het belangrijkste eigenschap van een afstandmeter dat het de juist afstand meet. Alle bekende merken doen dat, zodat je zonder zorgen trainingen kunt bijhouden, uithoudingsvermogen kunt verbeteren en je doelen kunt bereiken.

Hartslag

Een ingebouwde hartslagmeter is een andere handige component om je training te maximaliseren en uw fitnessdoelen te bereiken. Het zal je vertellen hoe snel je hart slaat om de fitness vooruitgang te meten.

Calorieën

Een calorieën meter laat u weten hoeveel calorieën u op uw afstand heeft verbrand. Het is niet een must-have functie, maar erg handig om te hebben.

App

Als het horloge met afstandsmeter verbinding kan maken met een smartphone-app, zal het de mogelijkheid hebben om jouw alle trainingsgegevens weer te geven. Het is heel handig om dingen bij te houden en naar je resultaten te kijken.

Accu

De batterijduur van de afstandsmeter is een belangrijke keuze, aangezien het zal bepalen hoe lang je het kunt gebruiken voordat je moet opladen. Zorg ervoor dat u een horloge kiest met een voldoende batterij duur.

Hoe ver was uw laatste hardlooprondje? Je meet het met je afstandsmeter horloge!

Voordelen:

  • Een horloge afstandsmeter biedt op maat gemaakte trainingsschema’s voor hardlopers en geeft je zo optimaal advies.
  • Via een draadloze verbinding maak je contact met je smartphone apps.
  • Met een optionele hartslagsensor meet je je hartslag via je pols.
  • Veel horloges zijn waterdicht, zodat je het horloge naast rennen ook tijdens het zwemmen kunt gebruiken.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Tip voor de hardlopers onder ons: De afstandsmeter
En deze: Ben je op zoek naar een goedkope vorm van sport omdat je wilt vermageren?

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Tip voor de hardlopers onder ons: De afstandsmeter

3 Mins read
Voor de hardlopers onder ons, bestaan er verschillende afstandsmeters. De ene is nog geavanceerder dan de andere. Welke jij nodig hebt is…