Business & Luxury #MNLK

How Ford Built America – The Man Behind The Automobile

1 Mins read

Het Youtube-kanaal van Business Casual duikt graag de geschiedenisboeken in om de grootste succesverhalen uit het ondernemen uit te lichten. Vandaag gaan we meer leren over de man die Amerika voorgoed transformeerde; Henry Ford!

Ondanks vele tegenslagen en vele moeilijke jaren, knokte Ford door tot hij behoorde tot één van de grootste industriëlen uit de wereldgeschiedenis. Zijn eerste ‘auto’ werd gefabriceerd in 1896, zijn eerste autofabriek bestond pas sinds 1903 en vanaf 1908 begon het bedrijf pas echt tractie te krijgen. Hij boekte zijn grote doorbraak toen zijn Ford Model T massaal werd gekocht. Nagenoeg alle auto’s in de jaren 20 waren een Ford Model T. Het leek zowaar een ‘overnight succes’, maar niets is minder waar.

Laten we inspiratie halen uit de strijdvaardigheid van Ford, zodat wij ook deze dag, deze week, dit hele jaar en onze hele carrière blijven knokken!

Lees ook: Behind Trump’s Billions: het zakelijke succes van Donald Trump uitgelicht

Henry Ford in Time Magazine in 1938

De Ford Model T!

Related posts
Business & Luxury #MNLK

Ontdek deze 5 podcasts voor ondernemers

2 Mins read
Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om jezelf en je bedrijf te verbeteren. Een van de manieren om dit…
Business & Luxury #MNLK

Waarom je een persoonlijke webpagina over jezelf moet hebben

2 Mins read
Wil je meer succes op het internet? Heb dan een persoonlijke webpagina! Veel mensen zijn hier nog steeds niet van overtuigd, maar…
More #MNLK

Wat is een (online) boekhoudprogramma?

2 Mins read
Worstel je als ondernemer ook met de boekhouding? Dat komt mogelijk doordat je er weinig verstand van hebt. Je kunt er in…