The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Een huwelijksreis naar de idyllische Malediven

1 Mins read

Ivoorwitte stranden, azuurblauwe zee en luxueuze voorzieningen. Dat zijn enkele woorden die de Malediven perfect omschrijven. Dit eilandenrijk ten zuidwesten van India is geliefd bij mensen die op zoek zijn naar een sprookjesachtige vakantiebestemming. De paradijselijke eilanden bieden de ruimte om in alle rust te genieten van het natuurschoon dat het land rijk is. Het land bestaat uit bijna 1200 eilanden waarvan er 88 zijn uitgerust om toeristen te ontvangen. Genoeg keuze dus en ieder eiland heeft zijn eigen unieke eigenschappen. De Malediven en huwelijksreis zijn dan ook twee zaken die vaak met elkaar gecombineerd worden.

De Malediven in vogelvlucht

Elke bestemming op de Malediven is een garantie op een prachtige strandvakantie. De afzonderlijke eilanden zijn niet groot, maar toch hebben ze veel te bieden. Daarom is het goed om vooraf op een rijtje te zetten welke mogelijkheden de Malediven allemaal bieden. Zo weet je zeker dat je huwelijksreis op de Malediven een onvergetelijke wordt. De Malediven staan onder andere bekend om:

  • Duiken snorkelen in het Banana Reef
  • Verblijf in luxueuze watervilla’s
  • Romantische boottochten
  • Archeologische boedhistische opgravingen

Vooral de onderwaterwereld bij de eilanden is fascinerend. Eindeloze koraalriffen met de meest kleurrijke vissen trekken duikers van over de hele wereld. Ook wanneer je nog nooit gedoken hebt is dit een uitstekende locatie om een eerste duik te nemen. Wanneer je dit liever niet doet kun je uiteraard gebruik maken van de vele romantische boottochten om de water rondom de eilanden op een unieke manier ontdekken.

Een onvergetelijke ervaring

Bovenal is het vooral een land waar niets moet en alles mag. De plaatselijke eilandbewoners zijn bijzonder hartelijk en voorzien je in al je behoeften. Naar de Malediven op huwelijksreis zal een onvergetelijke ervaring zijn. Geniet van elkaar, de prachtige omgeving en de ontspannen sfeer. De perfecte manier om je huwelijk te beginnen.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Check het waanzinnig mooie Kuredu Island Resort & Spa op de Malediven (!)
Leestip -> Overnachten in een heuze watervilla is een absolute droom voor ons!