The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Huychman: embrace the dark and own the light

2 Mins read

Maak kennis met Nederlands nieuwste modemerk. Huychman is er speciaal voor de persoon die ambitieus in het leven staat en er alles aandoet om de beste versie van zichzelf te worden. Het motto van Huychman is dan ook ‘embrace the dark and own the light’. Oprichter en entrepreneur Hugo Mak omschrijft zijn beweegredenen voor het starten van zijn modemerk Huychman als volgt: “Het merk groeide uit een passie voor mode en de behoefte om mijn horizon te verbreden. Ik wilde een merk creëren dat staat voor het omarmen van je eigen identiteit. Ook in je meest donkere tijden. Juist in die tijden vindt er een persoonlijke groei plaats die uiteindelijk fundamenteel is voor je weg naar succes.” Mak’s doel is om, door middel van zijn kleding, mensen te inspireren.

Huychman: hét nummer één kledingmerk voor de zelfverzekerde man

De Huychman leeuw

Eerder dit jaar lanceerde het modemerk hun eerste exclusieve kledinglijn. Deze eerste drop bestaat uit drie identieke t-shirts in zwart, wit en rood. Hiermee zet het jonge, hippe label zijn eerste stappen in het veld van de mode. Huychman kiest er specifiek voor om het eerst simpel te houden en enkel logo shirts uit te geven, voordat het label de collectie verder uitbreidt. Interessant is het gebruik van een leeuw als logo. Gezien Mak’s missie is deze keuze dan ook zeker symbolisch te noemen.

De leeuw, die staat voor kracht, moed en intelligentie, is met zijn kroon geprint op de voorzijde van alle shirts en kan dan ook één op één in verband gebracht worden met persoonlijke groei in donkere tijden.

De Huychman lijn

Huychman’s unieke lijn aan t-shirts (waaronder het brand t-shirt black) geven je de confidence boost die je nodig hebt om net weer een stapje harder te werken en je competitie voor te blijven. Voor maar €49,95 kun je nu het Brand t-shirt black bestellen en daarmee extra zelfverzekerd door het leven gaan.

Het Brand t-shirt black heeft de speciale Huychman opdruk en is gemaakt uit premium katoen. Deze stof zorgt ervoor dat het kledingstuk ademt, zodat ook als je hard aan het werk bent om je doelen te behalen je shirt niet blijft plakken aan je lichaam. Het model komt in een slim fit. Hierdoor complimenteert het kledingstuk perfect de vorm van je lijf. De shirts komen in de maten XS, S, M, L en XL. Als je vandaag bestelt wordt je t-shirt de volgende werkdag verzonden. Bestellen kan direct via de webshop.

Leestip -> Welke soorten mannen truien zijn er zoal?Alvast 9x kerstcadeaus voor mannen dit jaar!

Related posts
More #MNLK

Welke kleding trends kunnen we verwachten in 2021? 

2 Mins read
Een nieuw jaar, een nieuwe kledingkast! Althans, dat is wat voor een grote groep mannen geldt. Hoe vaak vernieuw jij de kleding…
More #MNLK

Stijlvol kleden in de winter? Tips & trends

1 Mins read
De winterperiode is niet direct dé tijd van het jaar waarin mensen aandacht besteden aan hun performance en kleding. Veel mensen kleden…
More #MNLK

Let the Björn Borg Summer Sale begin!

1 Mins read
Wie Björn Borg zegt denk natuurlijk meteen aan de succesvolle tennisser die aan het einde van de jaren 70 de titel van…