Sport & Lifestyle #MNLK

Iedere spiergroep van het lichaam pak je effectief aan door te trainen met een Kamagon Ball

2 Mins read

De Kamagon Ball is ontworpen om de kloof in functionele fitnesstraining te overbruggen. De meeste oefeningen zijn alleen gericht op een geïsoleerde spiergroep en leren het lichaam zelden hoe de kern te gebruiken. De Kamagon Ball elimineert automatisch beide problemen. De Kamagon Ball doet meer dan alleen een groep spieren trainen; het leert je ook hoe je je lichaam op de meest effectieve en efficiënte manier kunt gebruiken. Dit gedestabiliseerde gewicht gebruikt het principe van Hydro-Inertia ™ om je spieren te trainen en tegelijkertijd het zenuwstelsel te trainen. Dit is een sleutel tot kracht, snelheid en algehele conditie.

De voordelen van een stabiliteitstraining met behulp van een Kamagon Ball

Zelfs goed geconditioneerde spieren kunnen hun ware potentieel niet realiseren zonder een grondig getraind neuraal systeem. Spieren werken nooit alleen; ze moeten signalen ontvangen van de zenuwen die door het hele lichaam vertakken. Stabiliteitstraining is een zeer effectieve manier om deze signalen efficiënter en effectiever te maken.

De zenuwen zullen net als de spieren reageren op training, zich aanpassen aan de eisen die eraan worden gesteld en beter geschikt worden voor fysieke bewegingen. Het resultaat is een sterkere, meer fitte jij. Iedereen kan en moet profiteren van dit type training. De Kamagon Ball helpt je de eerste stap te zetten op weg naar een gelukkigere en gezondere versie van jezelf.

YouTube video

Constant op zoek naar de juiste stabiliteit

Hydro-Inertia ™ is het gebruik van water om een onstabiele weerstand te creëren die de core stability tijdens het sporten verhoogt. De meeste instabiliteitsproducten die momenteel op de markt zijn, worden voornamelijk gebruikt als basis waarop je zit, staat of gaat liggen.

Door Hydro-Inertia ™ -technologie in de Kamagon Ball te gebruiken, haal je de beperkingen weg die worden aangetroffen in producten die beperkt zijn tot houdingsinstabiliteit. Met deze handige accessoire voor in de sportschool ben je in staat om instabiliteit gedurende een volledig bewegingsbereik te werken in routines die je hele lichaam raken.

Meer effect dan statische gewichten zoals dumbbells of kettlebells

De efficiëntie van Hydro-Inertia ™ -weerstand bootst situaties uit het echte leven veel meer na dan statische gewichten zoals dumbbells of kettlebells. Dit is niet alleen belangrijk voor atleten in hun functionele trainingsprogramma’s. Als je met je kinderen of kleinkinderen speelt, pak je ook geen statische gewichten op. Al met al genoeg voordelen om de Kamagon Ball vaker terug te laten komen in je reguliere trainingen!

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Zo train je thuis je biceps zonder gewichten

1 Mins read
Een van de meest getrainde spiergroepen bij mannen zijn de armen en dan met name de biceps. Een paar goed gevormde biceps…
Sport & Lifestyle #MNLK

Welke dumbbells kopen? Kwaliteitssoort, gewicht etc.

1 Mins read
Ben je van plan om thuis te beginnen sporten? Dan heb je natuurlijk het juiste materiaal nodig! Hoewel je met je lichaamsgewicht…
Sport & Lifestyle #MNLK

Wil je grote borstspieren? Wij hebben hier de 5 beste oefeningen beschreven!

2 Mins read
Het trainen van sterke, grote borstspieren, zit bij veel sporters in het wekelijkse schema. Maar welke borst oefeningen zorgen er nu echt…