The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

In 1959 trad de eilandengroep Hawaii toe als vijftigste staat tot Amerika.

1 Mins read

De hoofdstad van Hawaii is Honolulu en heeft ongeveer 1.400.000 inwoners. Wanneer je aan Hawaii denkt “ook al ben je er nooit geweest” zie je witte stranden met wuivende palmen, meisjes in rieten rokjes en bloemenkransen om hun nek. Als je in Nederland woont bijvoorbeeld in Kwintsheul dan denk je dat de afstand Hawaii-Kwintsheul een niet te overbruggen traject is. Hieronder meer over Hawaii, zoals de vulkanische eilanden en de paradijselijke schoonheid.

Vulkanische eilanden

De staat Hawaii bestaat volledig uit vulkanische eilanden. De westelijk gelegen eilanden zijn de oudste en de oostelijke helft zijn de jongere versie van Hawaii. De staat Hawaii is een tropisch gebied wat het hele jaar door een temperatuur tussen de 24 en 31 graden Celcius ligt. Alleen de hoger gelegen bergen heeft een iets koeler klimaat. Op de hoogste bergtoppen kan het zelfs in de winter sneeuwen. Omdat er passaatwinden op Hawaii aanwezig zijn worden de temperaturen wat getemperd en wordt het eigenlijk nooit warmer dan 32 graden.

Surfplanken Hawaii

Highlights van Hawaii

  • Eiland Oahu
  • Hawaii Volcanoes National Park
  • Lapakahi State Historical park
  • Akaka Falls
  • Honolulu
  • Eiland Maui
  • Lahaina
  • Captain Cook monument
  • De eilanden Oahu, Maui en Molokai

Het eiland Maui staat bekend om zijn paradijselijke schoonheid

Op de stranden van dit eiland vinden vaak trouwerijen plaats. Flora en fauna zijn van een ongekende schoonheid. Maar ook op het eiland Molokai is een schitterende natuur te vinden. De mensen op dit eiland leven nog traditioneel zoals het vroeger was. Veel van de tradities worden hier nog in stand gehouden en nageleefd. Verken het eiland op een ezel en je zult een mooie ervaring meemaken.

Het eiland wat het meest door de toerist wordt bezocht is het eiland Oahu. Het welbekende Pearl Harbor met zijn historisch monument wordt vaak bezocht. Cultuur is hier genoeg te vinden en surfers genieten van de perfecte omstandigheden. De hoofdstad Honolulu ligt in het zuiden van Oahu.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Alles wat je moet weten over een spirituele vakantie op Hawaii
Leestip -> Vegan Ultra-atleet Rich Roll te gast bij de London Real Podcast

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Alles wat je moet weten over een spirituele vakantie op Hawaii

2 Mins read
De eilandengroep Hawaii is niet alleen de perfecte vakantiebestemming voor een vakantie vol zon, zee en strand, maar is ook erg geschikt…