The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Check het Instagram account van Adele

2 Mins read

Wie helemaal mee is met zijn tijd, deelt zijn bestaan met de hele sociale community. Instagram is dan ook één van de meest populaire kanalen om foto’s en verhalen te delen met je volgers. Ook celebrities doen hier met veel plezier aan mee. Zowat alle grote sterren hebben een instagramaccount waarmee ze hun fans een blik achter de schermen gunnen en miljoenen volgers voor zich weten te winnen. Ook Zangeres Adele maakt graag gebruik van haar instagramaccount.

Maak kennis met het Instagram account van Adele

Het leven zoals het is!

Hoewel we allen ons beste beentje voorzetten om ons leven op Instagram zo perfect mogelijk weer te geven, zijn er steeds meer en meer mensen die er voor kiezen niet langer te verbloemen. Ook heel wat celebrities doorbreken die trend maar al te graag. Adele liet al meermaals monden openvallen door het delen van onverbloemde foto’s en verhalen. Zo deelde ze een ludieke meme om de roddels over haar scheiding kracht bij te zetten. Hoewel haar relatie in het verleden erg privé bleef, mocht ze, met het delen van deze post, rekenen op heel wat respect en aanzien.

Fans in Shock!

Heel wat maanden bleef het verdacht stil op de instagramaccount van de zangeres. Daar kwam begin mei verandering in. Adele was al een tijdje bezig met het verliezen van enkele overtollige kilo’s. Dat de zangeres plots graatmager zou verschijnen op een verjaardagsfoto had niemand verwacht. Het internet was in shock en een vloedgolf aan lovende reacties kwam al snel op gang.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Thank you Queen for always making us all feel so loved through your art ♥️♥️

Een bericht gedeeld door Adele (@adele) op

Make a stand

Soms heb je als celebrity meer invloed dan je zelf denkt. Je mening wordt voor waar aangenomen en massaal gedeeld. Het delen van sociale en politieke ongelijkheden kan een heel publiek in beweging zetten. Ook Adele maakt graag gebruik van Instagram om de sociale ongelijkheid aan te kaarten. Zo deelde ze recent een foto van de vermoorde George Floyd, met de boodschap racisme niet te tolereren.

Meer

Hillarische foto’s met beautymaskers, optredens of een tekening van haar zoontje… Adele houdt het liever ‘echt’. Wat voor de fans natuurlijk extra leuk is. Al wacht de hele community toch vooral op die ene post die een nieuw album zal aankondigen.

Check ook: 5 DJ’s met veel volgers op Instagram & Maak kennis met het Instagram kanaal van Famke Louise

Related posts
More #MNLK

De meest populaire Instagram accounts van Nederland

5 Mins read
Bijna iedereen in Nederland die jonger is dan 30 jaar zit wel op Instagram. Het platform is reuze populair, doordat iedereen kan…
Cars & Tech #MNLK

Een storing met Instagram. Waar moet je kijken?

1 Mins read
Instagram is een bekende applicatie waarmee je al je foto’s met de wereld kan delen. Je krijgt er volgers op die graag…
More #MNLK

Check de nodige kiekjes van Sylvie Meis op Instagram

2 Mins read
Ze is alweer 42 lentes jong, Sylvie Françoise Meis, ooit bekend geworden als bescheiden actrice in Goede Tijden, Slechte Tijden en als…