Business & Luxury #MNLK

Internetguru Tonny Loorbach op bezoek bij de Eindbazen podcast

1 Mins read

Tonny Loorbach is online marketing specialist, auteur, spreker, coach, investeerder en ondernemer uit Amsterdam.  Deze 33-jarige bezige bij was afgelopen weekend te gast bij de podcast van Eindbazen om meer toe te lichten wat hem zoal bezig houdt.

Tonny begon ooit eens als stagiair bij Nederlandse internet pionier Eelco de Boer. Daar leerde hij alles over online ondernemen en ontstond zijn passie voor internet marketing. Internet Marketing Unie is zijn bekendste bedrijf, gespecialiseerd in online marketing voor ondernemers. Door de jaren heen heeft hij zijn bedrijven portfolio kunnen opbouwen met aanverwante diensten welke hij het liefst opzet met oud medewerkers.

Burn-out, ondernemen en challenges

Tonny spreekt openlijk over zijn inzichten en harde lessen in het ondernemen. Die weg is niet altijd makkelijk is geweest. Door interne veranderingen in zijn bedrijf draaide hij vrij plots geen omzet meer en had torenhoge kosten. De stress gaf hem een burn-out en liet hem opnieuw kijken naar zijn ondernemerschap. Naast het ondernemen houdt Tonny zich bezig met persoonlijke groei en psychologie. Afgelopen jaar heeft hij zichzelf gecommitteerd aan zijn fysieke en mentale gezondheid. Tweemaal per jaar gaat hij bijzondere zesweekse challenges aan voor zijn fysieke en mentale gestel.

Check ook: De podcast van de Internet Marketing Universiteit (IMU) is een aanrader
Related posts
Business & Luxury #MNLK

Ontdek deze 5 podcasts voor ondernemers

2 Mins read
Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om jezelf en je bedrijf te verbeteren. Een van de manieren om dit…
Sport & Lifestyle #MNLK

Eindbaas Joe Rogan deelt zijn beste tips and tricks voor goede 'Quarantaine Workouts'

1 Mins read
Het is moeilijk te geloven als je zijn lichaam ziet, maar Joe Rogan is alweer 52 jaar oud. Hij is dan ook…
Business & Luxury #MNLK

Dit zijn de 7 beste podcasts voor ondernemers!

2 Mins read
Je ziet podcasts tegenwoordig overal opduiken. Ze gaan over sport, gaming, het laatste nieuws, maar ook over ondernemen. Wij hebben voor jou…