Cars & Tech #MNLK

Dit is hoe je een iPad kunt koppelen aan een Macbook

2 Mins read

Het koppelen van je iPad aan je Macbook kan erg handig zijn, vooral als je veel onderweg bent en je iPad wilt gebruiken als een tweede scherm. Het kan ook handig zijn als je bijvoorbeeld bestanden wilt overzetten tussen je iPad en Macbook. Hieronder lees je hoe je je iPad kunt koppelen aan je Macbook.

Stappen om je iPad te koppelen aan een Macbook

  1. Maak gebruik van een USB-kabel

Een van de gemakkelijkste manieren om je iPad aan je Macbook te koppelen is door gebruik te maken van een USB-kabel. Zorg ervoor dat je een USB-kabel hebt die zowel geschikt is voor je iPad als voor je Macbook. Sluit de USB-kabel aan op je Macbook en je iPad. Je iPad zou automatisch moeten verschijnen in de Finder van je Macbook.

  1. Gebruik AirDrop

AirDrop is een handige functie die je kunt gebruiken om bestanden over te zetten tussen je iPad en je Macbook. Om gebruik te maken van AirDrop, moet je ervoor zorgen dat beide apparaten AirDrop ondersteunen en dat Bluetooth en WiFi zijn ingeschakeld. Open vervolgens de app die je wilt gebruiken op je iPad en tik op de deelknop. Tik op het AirDrop-icoon en selecteer je Macbook. De bestanden worden nu overgezet naar je Macbook.

  1. Gebruik Sidecar

Sidecar is een handige functie die beschikbaar is op de nieuwere versies van MacOS en iPadOS. Met Sidecar kun je je iPad als tweede scherm gebruiken voor je Macbook. Om gebruik te maken van Sidecar, moet je ervoor zorgen dat beide apparaten zijn ingeschakeld en dat je bent ingelogd op dezelfde iCloud-account. Open vervolgens de Sidecar-app op je iPad en selecteer je Macbook. Je iPad wordt nu automatisch gekoppeld aan je Macbook en je kunt deze gebruiken als tweede scherm.

  1. Gebruik iCloud Drive

iCloud Drive is een cloudopslagservice die beschikbaar is op zowel je Macbook als je iPad. Als je iCloud Drive gebruikt, worden al je bestanden automatisch gesynchroniseerd tussen je apparaten. Om iCloud Drive te gebruiken, moet je ervoor zorgen dat je bent ingelogd op dezelfde iCloud-account op beide apparaten. Bestanden die je opslaat op je iPad, worden automatisch opgeslagen op iCloud Drive en zijn beschikbaar op je Macbook.

Haal het maximale uit je apparaten

Het koppelen van je iPad aan je Macbook kan erg handig zijn, vooral als je veel onderweg bent. Of je nu bestanden wilt overzetten tussen je apparaten of je iPad wilt gebruiken als tweede scherm, er zijn verschillende manieren om je iPad te koppelen aan je Macbook. Gebruik een USB-kabel, AirDrop, Sidecar of iCloud Drive om je apparaten te koppelen en haal het maximale uit je apparaten.

Feedback: info@mnlk.nl

Related posts
Cars & Tech #MNLK

De Ultieme Gids voor het Koppelen van JBL Oortjes - Geniet van Draadloos Geluid!

1 Mins read
In een wereld waarin draadloze technologie steeds meer de norm wordt, bieden JBL oortjes een fantastische manier om te genieten van hoogwaardig…
Business & Luxury #MNLK

Bij Opladers.nl koop je scherp geprijsde opladers voor zowel de Macbook Pro als de Macbook Air!

1 Mins read
Nieuwe Macbook Pro en/of Air oplader kopen? Als je op zoek bent naar een MacbookPro laders, zorg er dan nu voor dat je je…