The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Dit is wat we weten over de volgende James Bond film, ‘No Time To Die’…

1 Mins read

We zijn nog maar een paar maanden verwijderd van de release van No Time To Die, de 25e officiële James Bond film en de laatste waarin Daniel Craig slechte jongens zal opsporen in de naam van “Queen and country”. Dat betekent niet alleen dat de verwachtingen voor Craig’s zwanenzang hoog zijn maar de fans van de Bond films proberen ook allemaal te voorspellen wie de volgende James Bond zal zijn.

We hebben ondertussen al wat shots van No Time To Die gezien

Om tot november te kunnen overbruggen heeft de officiële James Bond Twitter-account ons halverwege juni enkele nieuwe beelden van No Time To Die geschonken. We kregen een kijkje in de MI6 bende, M (Ralph Fiennes), Eve Moneypenny (Naomie Harris) en Bill Tanner (Rory Kinnear) en een lichtelijk geprononceerde Q (Ben Whishaw).

Dan is er nog die omgekeerde opname van Bond met zijn oude CIA-vriend Felix Leiter (Jeffrey Wright) in een club, vermoedelijk die in Jamaica die we tot nu toe vrij uitgebreid in de trailers hebben gezien.

En tot slot is er het tête-a-tête tussen Bond en zijn adoptiebroer Hans Oberhauser, AKA Blofeld, AKA Christoph Waltz.

Zie hier de auto:

Volgens de Daily Mirror zal No Time To Die dienen als platform voor een “spin-off” film over Bonds dochter Mathilde, die de nieuwe film op vijfjarige leeftijd zal introduceren. No Time To Die en Killing Eve-schrijver Phoebe Waller-Bridge neemt naar verluidt het voortouw.

Het is waarschijnlijk dat Bond in conflict komt met het moeten trainen van haar als een moordenaar in combinatie met haar mondaine leven.

Check hier de trailer:

Nog wat goed nieuws

Het wachten op de volgende James Bond film zal iets korter zijn dan verwacht. Nadat het werd uitgesteld tot november vanwege COVID-19, is No Time to Die nu naar voren geschoven en zal hij vijf dagen eerder dan verwacht in de Verenigde Staten uitkomen. Maar nog beter nieuws is dat de 007-film bij ons zal debuteren op 12 november.

Luister hieronder naar de theme song van de film (Billie Eilish)

Check ook -> Aan de kant voor de Mercedes G klasse 63 AMG Brabus
En deze -> Dit zijn de gemiddelde kosten van het wrappen van een auto

Related posts
More #MNLK

Maak kennis met de Aston Martin DB5 van James Bond!

1 Mins read
De Aston Martin DB5 is onlosmakelijk verbonden met James Bond. Zo zeer zelfs, dat er een nieuwe Aston Martin DB5 James Bond…
Relax & Travel #MNLK

Alle 8 acteurs als James Bond in de film hebben gespeeld

2 Mins read
Nu No Time to Die snel nadert, kijken we terug naar alle acht mannen die ‘s werelds beroemdste spion tot leven hebben…
Relax & Travel #MNLK

James Bond is al bijna 60 jaar op het witte doek te bewonderen

1 Mins read
Van Dr. No tot No Time To Die, hebben tal van factoren de films van James Bond altijd dynamisch gehouden. Hoofdrolspeler, gadgets,…