Mind & Soul #MNLK

Je breincapaciteit ontgrendelen en je focus verbeteren door je dieet aan te passen!

1 Mins read

Je kunt jouw capaciteiten immens verhogen door wat aanpassingen in je dieet te maken. Wie wil nou niet zijn focus verbeteren, meer helderheid hebben en meer op een dag kunnen uitvoeren? Het antwoord is geen wonderlijk pilletje, maar simpelweg door wat slimme foefjes!

In de onderstaande video wordt haarfijn uitgelegd welke processen in de hersenen gestimuleerd worden zodat jij het optimale functioneringsniveau kunt bereiken.

De meeste van jullie heeft heden ten dage de film Limitless wel gezien. Het onderwerp is dat je hersencapaciteiten worden ontgrendelt door het nemen van een daarvoor ontwikkeld tabletje. Aangezien zo’n pilletje niet bestaat is het hanteren van de methodiek van gebalanceerde voeding in een bepaalde periode van de dag het beste wat jij zou kunnen doen. Er is geen enkele andere methode om dat effect te evenaren.

Lees ook: Afvallen in 2019 wordt makkelijker gemaakt met Intermittent Fasting (periodiek vasten)
Related posts
More #MNLK

Nog een paar tips om misschien nog wat beter te kunnen slapen

2 Mins read
Slapen… We doen het allemaal. De een wat meer dan de ander. De een heeft er meer moeite mee en ligt halve…
Sport & Lifestyle #MNLK

Tips om goed te presteren tijdens je bodybuilding training

2 Mins read
Veel mensen die aan bodybuilding training doen zijn op zoek naar de toename van spierhypertrofie. Het kan echter een tijdje duren om…
Sport & Lifestyle #MNLK

Welk gewicht kettlebell?

1 Mins read
Een aantal jaren geleden deden ze plots intrede in de sportschool en fitnesscentra: de kettlebells. In het begin vonden we ze er…