The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Je outfit afmaken? Dit zijn de essentials

2 Mins read

Het geeft je een goed gevoel als je lekker in je vel zit en nog beter als je leuke kleding draagt. Je outfit is echter pas helemaal af als je met een paar essentials rekening houdt. Dat geeft je namelijk helemaal een topgevoel en laat je blaken van het zelfvertrouwen. Wil je weten welke essentials dat zijn? Voor de mannen geldt dat heren sieraden daar een belangrijke bijdrage aan leveren, maar dat geldt natuurlijk ook met dames sieraden voor vrouwen.

Horloge om je pols

Een horloge is een typische essential die je outfit compleet maakt. Het is naast een praktisch accessoire ook nog eens als een sieraad te zien. Er zijn zoveel verschillende horloges dat je zelfs je eigen persoonlijkheid erin kan laten terugkomen. Bijvoorbeeld door met een groot en uitbundig horloge om je pols te lopen. Of door voor een subtiel en elegant design te kiezen. Het materiaal van het horloge bepaalt voor een groot deel de uitstraling. Daar is dan ook rekening mee te houden. Een stalen herenhorloge staat toch echt wel voor een stoer karakter en een horloge met kunstleer bandje staat wat verfijnder.

Draag een ketting met of zonder hanger

Een halsketting is op het gebied van sieraden ook een van de absolute musthaves om je outfit compleet te maken. Een ketting draag je zichtbaar boven je trui of blouse of net wat meer subtiel verborgen. Het is een sieraad dat in allerlei uitvoeringen verkrijgbaar is met keuze uit diverse materialen. Kijk altijd wel even als je een halsketting koopt of deze bij de rest van je sieraden past. Het is bijvoorbeeld mooi om bij een stalen herenhorloge ook een ketting van staal te dragen. Uiteraard heb je daarbij altijd de keuze om een ketting met of zonder hangertje te kopen.

Armband om de andere pols

Je draagt om je ene pols een fraai horloge en dan heb je aan de andere kant nog ruimte om een extra sieraad te dragen. Een armband maakt wat dat betreft de outfit nog completer. Draag je als man een zilveren ketting dan is het ideaal daar een zilveren armband heren mee te combineren. Of om een stalen heren armband te dragen met gevlochten leer in de kleur zwart. Dat staat eveneens geweldig als combinatie bij zilveren sieraden. Wat dat betreft is er op het gebied van armbanden net zoveel keuze als voor horloges en kettingen.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Dropshipping van producten: de voor- en nadelen
En deze: Dit zijn de vetste auto’s waar James Bond in heeft gereden!