Your daily dose of inspiration and motivation

Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Jocko Willink legt uit hoe je ‘s morgens vroeg al een productief beest kunt worden

1 Minuten leestijd

Sinds ik kennis heb gemaakt met de taaie levenswijze van Jocko Willink, ben ik veranderd van avondgenieter naar ochtendmens. In plaats van géén wekker en elke dag rond 08.00 wakker worden, sta ik nu elke dag mét wekker op om 06.00!

Deze productieve eindbaas deelt elke ochtend om 4.30 mede via Twitter dat hij al is opgestaan, dat hij al volop in beweging is en jij niet. Door vroeger op te staan ben je volgens hem productiever, efficiënter en beter voorbereid, met name op je concurrentie en je vijand! Dit kan ik zeker beamen nu ik zelf ook mijn ochtendroutine heb aangepast (hoewel 4.30 wel erg vroeg is, daar waag ik me nog niet aan).

In deze twee korte video’s van anderhalf minuut geeft Jocko in sneltreinvaart tips hoe je ook in de vroege ochtend al een productief beest kunt worden.

Lees ook: Boekrecensie: Extreme Ownership (van Jocko Willink!)

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Hoeveel slaap heb jij nodig?

2 Minuten leestijd
Slapen, voor de één een hobby, voor de ander tijdverspilling. Niemand kan echter zonder. In dit artikel lees je informatie over de…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

David Goggins motivatievideo: het taaie doch rechtvaardige advies wat je nodig hebt

1 Minuten leestijd
Er is geen man die mij meer weet te motiveren om gas te geven dan eindbaas David Goggins. Deze keiharde veteraan der…
Business & Luxury #MNLK

Dit zijn de belangrijkste pluspunten van het hebben van een VPN

2 Minuten leestijd
Je hoort de term steeds vaker en vaker; VPN. En je ziet overal en nergens promoties die het heilig verklaren, maar wat…