The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

‘The Best Workout Motivation Ever’ door niemand minder dan Joe Rogan

1 Mins read

Joe Rogan is wellicht geen grote naam in Nederland, maar voor de liefhebbers van podcasts, stand up comedy en de UFC vechtsportorganisatie is hij een ware cultheld. Deze ogenschijnlijke typische Amerikaanse gozer heeft meer in zijn mars dan je zou denken. Insiders kennen hem als de eindbaas onder de podcasts, een afgetrainde killer en een briljant filosoof in spe.

Joe (49) heeft met zijn talent voor kletsen (hij is onder andere de commentator voor de UFC en is de gastheer van de best beluisterde podcast ter wereld) een aangenaam leven voor zichzelf aangemeten. Tussen al zijn activiteiten en verantwoordelijkheden door maakt hij ook tijd vrij om te werken aan zijn fysiek. De alleskunner heeft zelfs het lichaam van een jonge afgetrainde adonis. Dit is mede dankzij een leven lang keihard trainen (taekwondo, BJJ, kettlebell workouts), gezond eten en zijn lijf constant uit de comfort-zone te halen. Als expert weet hij als geen ander hoe je jezelf kunt motiveren om elke dag de klus weer geklaard te krijgen.

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

De beste tips voor het kopen van een fitnessbank

2 Mins read
Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van thuis sporten. Een workout at home garandeert rust en privacy en bespaart je de reistijd…
More #MNLK

Leuke ideeën om je huis in te richten

2 Mins read
Onze woning is de plek waar we ons thuis voelen, waar we even tot rust komen en onszelf kunnen zijn. Het huiselijk…
Sport & Lifestyle #MNLK

De beste workout oefeningen voor buiten

1 Mins read
Wil jij ook genieten van de buitenlucht maar weet je niet zo goed wat voor oefeningen je kunt doen? Speciaal voor jou…