John David Glaude (ObeseToBeast) viel maar liefst 80 kilo af!

Aankomen is ongelooflijk makkelijk, je gaat simpelweg op de bank liggen en je opent een zak chips. Afvallen is echter het omgekeerde van dat. Het is een lange helse rit vol strijd, tegenslagen, twijfel en zweet. Maar het geeft een miljoen keer zoveel meer voldoening dan dik en lamlendig zijn!

De piepjonge John David Glaude (nu 26) zat gevangen in zijn zware lijf en was bestemd om niet bepaald oud te worden. Gelukkig vond hij de moed om de strijd aan te gaan!

When Glaude realized his weight was preventing him from doing things he wanted to do, he implemented what he calls the “common sense diet”: He cut out soda, junk food and fast food. “When you’re as heavy as I was, if you just make a small change, you’ll see a big result,” Glaude says. “I made that small change, saw a big result, was more motivated to make another change to see more results, and … it was like a domino effect.”

Hij heeft een heel Youtube-kanaal gewijd aan zijn afvalproces. Hier vertelt hij uitgebreid over zijn dieet, zijn workouts, wat hij doet met zijn loshangende huid en wat hij onderweg allemaal mee heeft gemaakt. John is een inspiratiebron voor iedere man die meer dan 20 kilo kwijt moet.

Bekijk ook: Afvallen doe je snel en makkelijk met deze 5 gouden tips!