More #MNLK

Jubileum? Verras je partner

2 Mins read

Vieren jij en je partner binnenkort jullie jubileum? Dan is het tijd om elkaar te verrassen, dit kan op allerlei manieren. Denk bijvoorbeeld aan een leuk uitje, een cadeau of ga voor een mooi gebaar. Zijn jullie al lang samen en wil je iets bijzonders doen? Pak dan groot uit. Lees hier meer over hoe je dit doet.

Op stap

Samen de deur uit is altijd leuk. Vooral op jullie bijzondere dag is het een goed idee om een dagje weg te regelen, zodat jullie hier beide van kunnen genieten. Denk bijvoorbeeld aan een speciaal diner voor twee in jullie favoriete restaurant, of ga voor een private dining ervaring. Hebben jullie meer tijd om te besteden met elkaar? Indien het binnen je budget past is een romantische stedentrip ook een goed idee. Mooie steden om te bezoeken zijn Parijs, Londen, Barcelona of Boedapest. Je kunt er relatief snel komen en er is veel te beleven, maak er een lang weekend van en plezier is gegarandeerd. 

Grote verrassingen

Zijn jullie al lang samen en is het tijd om een grotere verrassing te introduceren? Misschien gaan jullie al jaarlijks op stap of uit eten en wil je nu eens iets anders doen. Indien jullie nog niet getrouwd zijn kun je eens overwegen het huwelijksbootje in te stappen. Dan weet je in ieder geval zeker dat het als een verrassing zal komen. Zodra het ‘ja’ woord is uitgesproken hebben jij en je partner de tijd om alles te plannen. Zoek bijvoorbeeld naar een trouwzaal Amsterdam en bedenk vast waar jullie heen willen op huwelijksreis. 

Cadeau

Heeft jouw partner het al een lange tijd over een plek waar hij of zij graag heen wil? Of misschien hoor je dagelijks wel hoe mooi dat paar schoenen wel niet zijn. Als jouw partner het al een tijdje heeft over iets specifieks zou je kunnen overwegen om dit cadeau te doen. Hierbij weet je in ieder geval zeker dat je partner blij zal zijn met het cadeau. Heb je zelf al iets in je hoofd omdat je van mening bent dat jouw partner iets goed kan gebruiken zoals een parfum of een nieuw sieraad? Dan kun je dit ook geven. 

Mooi gebaar

Een verrassing hoeft natuurlijk niet altijd duur of groot te zijn, het gaat er namelijk om dat je gewoon laat zien dat je om iemand geeft. Schrijf een gedicht waarin je beschrijft wat je zo geweldig aan je partner vindt of houd een thuisoptreden zodat jij je zelfgeschreven lied kan zingen, een beetje humor is altijd leuk. Niet zo creatief met tekst? Geen probleem, pluk je eigen bloemen in de natuur of maak een romantische wandeling bij zonsondergang. Het hoeft niet ingewikkeld te zijn, zolang jullie maar samen kunnen zijn. 

Conclusie

Om de liefde te kunnen vieren is het vooral belangrijk dat jullie de tijd nemen om samen te zijn. Ga gezellig samen ergens heen, kies een mooi cadeau uit of vraag je partner ten huwelijk zodra de tijd rijp is. 

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: 3 cadeaus voor iemand die altijd kind is gebleven