The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Kartonnen koffiebekers bedrukken

2 Mins read

Je hebt interesse in het laten bedrukken van kartonnen koffiebekers? Daar doe je je medewerkers vast en zeker een groot plezier mee. We weten allemaal dat plastic uit de tijd is en koffiebekers van karton zijn daarom het nieuwe normaal. En met een bedrukking zijn ze natuurlijk helemaal superleuk en handig.

Welke soorten kartonnen koffiebekers zijn er?

Koffiebekers bedrukken, dan verdiep je jezelf natuurlijk eerst in de mogelijke opties. Die zijn er genoeg. Kijk maar eens waar je zoal uit kunt kiezen:

Grote of kleine bekers

Hoeveel koffie moet er in de beker kunnen? Ga je voor lekker klein, zodat je medewerkers wat vaker een loopje naar de koffieautomaat hebben? Of vind je het handiger en een leuker gebaar om direct een zo groot mogelijke kartonnen bekers bedrukken? Ze zijn er in allerlei verschillende formaten, dus kijk wat jij het beste vindt.

Espresso koffiebekers

Staat er bij jullie op kantoor zo’n fantastisch apparaat voor de meest lekkere espresso’s? Dan is het natuurlijk een superleuk idee om al je medewerkers een bedrukte koffiebeker speciaal voor espresso als geschenk te geven.

Dubbelwandige beker

Hebben jouw mensen het zo druk dat ze hun koffie niet zomaar op hebben? Dan wil je ze natuurlijk tegemoet komen met een praktische dubbelwandige koffiebeker. Ook al hebben ze tijdens een belangrijke meeting maar af en toe tijd voor een slokje of ook al zijn ze druk in gesprek met een klant, de koffie blijft voorlopig wel lekker warm.

Volledige bedrukking van de kartonnen koffiebeker

Als je kiest voor een volledige bedrukking, dan wordt het design dat je wilt opgemaakt en gedrukt in een waaiervorm. Hierbij wordt gebruik gemaakt van hoge kwaliteit vormmachines. De bekers worden gevormd met de juiste diameter. De bekers worden altijd pas na het drukken gevormd. Dit zorgt ervoor dat het design perfect in positie kan worden gebracht.

Koffiebekers gemaakt van karton bedrukken met jouw logo

Wat wil je precies met de bedrukte kartonnen koffiebekers doen? Gebruik je ze tijdens een open dag voor alle gasten? Is het een relatiegeschenk? Of gaat het misschien om een verrassing voor al je medewerkers? Als je jouw klanten gebruik wilt laten maken van de kartonnen bekers, dan zul je wellicht kiezen voor een bedrukking met jouw eigen logo. In dat geval wordt het ontwerp gedrukt op een koffiebeker die van te voren al gevormd is. Deze koffiebekers zijn ideaal als je ze in grote hoeveelheden wilt bestellen. Het productieproces gaat namelijk razendsnel.

Feedback -> info@mnlk.nl

Lees ook