The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Alvast enkele kerstcadeau ideetjes voor mannen!

2 Mins read

Wat wil hij nou hebben voor Kerst? Daar kun je alvast over nadenken: het verrassen van je broer, vader, collega of beste gap. Hieronder geven we je wat tips uit de losse pols die je in ieder geval de goede richting op zullen helpen voor het ultieme kerstcadeau voor hem! 

Tips voor een mooi kerstcadeau voor hem

Nieuw uit- of thuisshirt geliefde voetbalclub

Ze zijn er weer, alle nieuwe uit- en thuisshirts. De bal rolt weer! Misschien heeft degene aan wie jij dit cadeau wilt geven, dit jaar nog geen actie ondernomen. En anders is een ander item uit de fanshop natuurlijk ook altijd leuk.

Bier- of wijnproeverij (of pakket)

Nu het maken van bier en wijn niet zo veel geheimen meer heeft als vroeger, ontstaan er in het hele land kleine bedrijfjes die de heerlijkste bieren en wijnen produceren. Zoek eens zo’n lokaal bedrijf op, laat ze een mooi pakketje samenstellen en je hebt een cadeau dat altijd in goeie aarde valt. Iets leuker is om een proeverij bij zo’n bedrijf aan te bieden. Wijntjes of biertjes proeven met hapjes erbij. Lekker man!

Concertje, altijd goed

Een concert van zijn favoriete band, ja, daar moet je net mazzel mee hebben. De band moet binnenkort in de buurt optreden, en de ontvanger van dit cadeau moet niet zelf al tickets gescoord hebben. Heb je geluk, dan is het een kwestie van kordaat en snel handelen op de voorverkoopdatum. Want ook met het bemachtigen van felbegeerde tickets moet het in deze tijd meezitten. Maar wie niet waagt…

Een gepersonaliseerd cadeau

Wat ook erg leuk kan zijn is door een cadeau zelf te gaan ontwerpen, bijvoorbeeld met een foto of een tekst. Zo is het mogelijk om bijvoorbeeld een badjas met naam te borduren (of een andere tekst) maar ook is het mogelijk om een fotocadeau te maken. Hierbij kan je denken aan een mok bedrukken met een foto, bijvoorbeeld van een mooi moment of een sleutelhanger met foto.

Een abonnement op Amazon Prime voor… The Grand Tour!

The Grand Tour, voorheen bekend als Top Gear. Je drie favoriete Britten zijn na Clarksons ontslag bij de BBC gewoon op dezelfde voet doorgegaan, maar hun capriolen vallen alleen via Amazon te bewonderen en niet iedereen heeft er zin in om daar óók weer lid van te worden. Tenzij ze het cadeau krijgen natuurlijk!

Ook kan het leuk zijn om een mooi cadeau via Amazon aan te schaffen, mocht degene het al hebben dan is het ook mogelijk om het pakket weer retour te sturen naar Amazon.

Feedback: info@mnlk.nl

Related posts
More #MNLK

Breng sfeer in huis met prachtige kerstversieringen

2 Mins read
Kerst is bij uitstek een tijd waarin sfeer en gezelligheid centraal staan. Samen met je gezin, familie en/of vrienden maak je er…
Soul #MNLK

Merry Christmas namens MNLK!

1 Mins read
Hey mannen, fijn dat jullie regelmatig op Mannelijk Magazine komen kijken. Ik waardeer jullie bezoek enorm en ik update jullie graag elke…
Soul #MNLK

Fijne Kerstdagen namens Mannelijk Magazine!

1 Mins read
Mannen, het is een mooi gegeven dat jullie weer komen kijken op MNLK.nl. Ik waardeer jullie bezoek enorm en ik deel graag…