The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Koopjesjagers opgelet: BLACK FRIDAY is op komst!

2 Mins read

Voor alle koopjesjagers onder ons: het is bijna 27 november en dat betekent dat het bijna Black Friday is! De ideale dag om jouw verlanglijstje voor een kleiner prijsje te kunnen scoren en de leukste koopjes te kunnen bemachtigen! De meeste winkels in Nederland doen mee aan de Black Friday actie, en dat betekent dat je super veel keuze hebt, overal duiken de kortingen op! AAAH waar moet je beginnen? Geen paniek, in dit artikel heb ik voor jou de leukste Black Friday deals op een rijtje gezet!

Levi’s Black Friday, om je favoriete denim jasje of broek nog een keer te kopen!

Ook het merk Levi’s doet mee met black Friday! De Levi’s Black Friday is altijd een goede keuze: de kleding is van hele goede kwaliteit en is vaak wat duurder ten opzichte van andere winkels. Dit is jouw kans op bijvoorbeeld je favoriete broek voor een zacht prijsje te kunnen kopen! De kleding van Levi’s is van super goede kwaliteit, dus tijdens Black Friday kan jij deze investering verantwoord doen! Ook kan je natuurlijk kijken naar een leuke outfit om tijdens de feestdagen te dragen.

Sonos Black Friday

De Sonos Black Friday is op komst! Dé perfecte gelegenheid om bijvoorbeeld een mooie stereobox te kopen voor in jouw huis! Deze stereoboxen zijn aan de hoge kant waardoor de korting op Black Friday altijd goed is! Natuurlijk hoef je niet per se iets voor jezelf te kopen, zo kan je op Black Friday ook een cadeau scoren. Tip: op de Sonos website hebben ze speciaal een pagina voor als je een cadeau zoekt (onder ‘Cadeauzoeker’), ook kan je een kijkje nemen op de website van de Bijenkorf.

sonos

Sneakers Black Friday

De sneakers Black Friday, daar zit je op te wachten! Want je kan natuurlijk nooit genoeg sneakers hebben. Zo kan je sneakers altijd dragen: in de zomer, in de winter, tijdens een etentje maar ook bijvoorbeeld naar een festival (als die er weer zijn). Perfect om tijdens Black Friday een extra paar sneakers te scoren in de sale! Wellicht kan je er zelfs 2 kopen, omdat ze zo in de aanbieding zijn! Heb je al keuze stress?

sneaker

Parfum Black Friday

Parfum Black Friday is natuurlijk ideaal, zo is parfum altijd leuk om voor jezelf te kopen of om cadeau te doen! De parfum Black Friday komt altijd precies op tijd: net voor de feestdagen. Zo kan jij voor een zacht prijsje een luchtje kopen voor je opa en oma of bijvoorbeeld je oom en tante! Natuurlijk kan je ook voor jezelf dat ene lekkere luchtje kopen, die jij kan op doen tijdens de feestdagen!

Leestip -> Black Friday: de dag van de dealsWat is Black Friday?

Related posts
More #MNLK

Black Friday: de dag van de deals

1 Mins read
Black Friday klinkt misschien als de titel van een horrorfilm, maar deze Zwarte Vrijdag is echt iets om naar uit te kijken….
More #MNLK

Wat is Black Friday?

1 Mins read
Black Friday is een dag waarop er talloze producten tegen extreme kortingen kunnen worden gekocht. Dit koopjesfestijn is officieel ontstaan in Amerika…