The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLK

Krijg je verhoogde concentratie en meer focus van Rocketbrain? Jazeker!

3 Mins read

Onlangs kwamen we in contact met het Nederlandse bedrijf Rocketbrain, die beweert dat je met het nemen van een pilletje met natuurlijke ingrediënten verhoogde concentratie en meer focus krijgt. Klinkt als Limitless nietwaar? Die film overdrijft de boel natuurlijk, maar wat als ik je zeg dat deze blauw met wit gekleurde capsules echt werken zoals Rocketbrain zegt? Jep, dit spul wérkt!

100% natuurlijk

Als ervaren psychonaut heb ik heel wat gekke dingen achterover gegooid. Synthetisch of natuurlijk, ze zorgden stuk voor stuk voor heel wat impact op mijn bewustzijn. Ik ben dus niet vies van een experiment dat mijn status aan kan passen en ik ben altijd gefascineerd door dingen die mijn productiviteit verhogen.

Rocketbrain is echter absoluut géén drugs en is geheel gemaakt van 100% natuurlijke legale ingrediënten, zoals Bacopa Monnieri, Panax Ginseng, Ginkgo Biloba en Rhodiola Rosea. Geen flauw idee wat het allemaal is, maar op de officiële Rocketbrain site kun je exact zien wat deze ingrediënten doen.

Tijd om dit spul maar eens te testen dan, die lovende berichten hebben mij nieuwsgierig gemaakt!


Mijn ervaringen en belevingen met Rocketbrain

Testdag 1: Met argusogen slik ik de gek gekleurde capsules achterover. Na 30-45 minuten zou je iets moeten voelen. En verhip, ik merk iets. Ik kijk ineens op van achter mijn computer en kijk naar buiten. Ik merk iets. Ik voel iets. Het effect is minuscuul, maar something is up. Something is going on. Het is geen grote merkbare shift. Misschien amper 5 a 10% verhoogde awareness.

Testdag 2: Na een lekkere workout, een kop koffie en een eind fietsen door de nazomerzon neem ik s’middags twee Rocketbrains. WOW. Wait up, holy shit, nu merk ik juist aanzienlijk meer effect! Ik zit helemaal in mijn laptop te rammen op de toetsen, zonder moeite of diep nadenken maak ik met gemak twee pittige artikelen af. Ik merk dat ik ietwat strak voor me uitkijk, het is haast alsof ik ook beter zie. Werkt dit spul nou echt? Als het dit is, dan is Rocketbrain de real deal!

Testdag 3: Enkele dagen later testte ik Rocketbrain wederom, dit keer redelijk vermoeid van een drukke week. Ik merkte helaas niets, op een ietwat onrustig gevoel op de borst na (misschien kwam dit door de dubbele espresso, lol!) . Volgens mij maakt het wel uit hoe goed je je voelt, wil het echt werken zoals ik dat ervoer op de tweede testdag.

Testdag 4: Na een kalm weekend besloot ik op de maandag Rocketbrain weer uit te testen. Het hielp vandaag zeker met meer focus op mijn taken. Het werk verliep lekker vlot, nagenoeg automatisch. Zonder veel moeite te doen zat ik full focus te werken aan mijn werkzaamheden. Vandaag voelde Rocketbrain precies goed. Niet opdringerig, niet intens, precies fijn.

Testdag 5: Mijn hypothese is dusver dat ik zelf als individu in een gezonde frisse staat moet verkeren, oftewel dat ik allerlei kleine aanpassingen moet voltooien (lees: goed slapen, goed eten, een workout voltooien en een goede bak koffie) zodat Rocketbrain echt iets toevoegt. Vandaag deed ik exact dat, en vandaag werkte Rocketbrain super! Het zorgt er daadwerkelijk voor dat ik in een flowstate kom, een verhoogde vorm van concentratie dat zeer zeker helpt bij taaie artikelen en pittige mailtjes. I’m starting to like it!

Testdag 6: Net als bij testdag 5, kan ik concluderen dat Rocketbrain helpt bij je concentratie. Je focus is daadwerkelijk beter. Ik zou zeggen zo’n 30%. En dat is best aanzienlijk!

Testdag 7: Wederom ervaar ik op deze laatste testdag zo’n 20-30% stijging in mijn focus. Op de dagen dat ik pittig taken voor de boeg heb, ben ik nu overtuigd dat Rocketbrain de dag makkelijker maakt. Het is geen wondermiddel zoals in de film Limitless, het fungeert ook niet als speed of coke, maar het helpt absoluut. Zie het als een supplement, niet als een wonderdrug waarmee je een boek schrijft in een dag.

Conclusie:

Rocketbrain doet wat het belooft. Het werkt! Het levert een aanzienlijke stijging in je concentratie, focus en alertheid. Het voelt als dat je vanzelfsprekend meer gemotiveerd bent. Rocketbrain helpt zeer zeker met wat extra focus die je op sommige momenten en dagen goed kan gebruiken! Je zult met deze blauwe rakkers beter scoren op je examens of meer gefocused kunnen werken aan je scriptie of project op werk. Ga ik zelf nog eens een zakje bijbestellen? Ik denk het wel ja!


Rocketbrain bestellen met 20% korting

Rocketbrain kost 9,95 voor 18 capsules en 14,95 voor 36 capsules. Je kunt 20% korting krijgen met de kortingscode MNLK20 – Bestel ze graag hier >

Related posts
More #MNLK

Wat doet intensief gebruik van de smartphone met je?

1 Mins read
De smartphone is onmisbaar geworden in onze digitale samenleving. Of het nu voor school, werk of eigen gebruik is: vrijwel overal gebruiken…
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Verbeter je focus, productiviteit én slaap met de achtergrondgeluiden van Noisli

1 Mins read
Het is één van de beste tips die diverse guru’s en boeken aanbevelen; verbeter je focus door je omgeving te veranderen. Verwijder…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Boekrecensie: 'Everything is F*cked: A Book about Hope' van Mark Manson

3 Mins read
Everything is F*cked: A Book about Hope is het nieuwste boek van bestselling auteur Mark Manson (bekend van De edele kunst van not giving…