Drinks & Food #MNLK

Lactosevrij eiwit

2 Mins read

Of u er nu bewust voor kiest om geen dierlijke producten te consumeren of u bent gediagnosticeerd met lactose-intolerantie, het kan zijn dat u op een kruispunt komt te staan ​​als het gaat om het kiezen van het juiste eiwitsupplement. Supplementen kunnen uw voedingsniveaus goed ondersteunen door het herstel te verbeteren en het algehele welzijn te ondersteunen. Voorafgaand hieraan is het essentieel om ervoor te zorgen dat het grootste deel van uw dieet wordt vervuld met echte voeding.

YouTube video

Whey proteïne is geëxtraheerd uit koemelk en is de meest populaire vorm van eiwit op de markt voor sportvoeding en supplementen.

Whey proteïne biedt een compleet aminozuurprofiel, de bouwstenen van spiergroei, herstel en onderhoud. Whey proteïne heeft ook een laag gehalte aan koolhydraten en vetten, wat betekent dat het hoge eiwitgehalte van Whey ervoor zorgt dat uw lichaam zijn energie haalt uit overtollige vetvoorraden, wat helpt bij het afvallen en het onderdrukken van honger. Met de indrukwekkende voordelen van Whey proteïne lijkt het misschien moeilijk om een ​​zuivelvrij eiwitpoeder voor u te vinden. Om te helpen, hebben we de voordelen en het gemak van plantaardige eiwitten onderzocht voor ecologisch bewust en intolerant.

YouTube video

Plantaardige eiwitten zijn de ideale alternatieven voor veganisten en zuivel-intolerante mensen die hun eiwitinname willen verhogen voor gezondheid en / of training. Het meest voor de hand liggende voordeel van plantaardige eiwitten is dat plantaardige eiwitten alleen afkomstig zijn van planten en dus geen dierlijke bijproducten of producten bevatten. Plantaardige eiwitten zijn ook hypoallergeen, wat betekent dat het zeer onwaarschijnlijk is dat je darmen een negatieve reactie hebben.

Het menselijk lichaam bevat 11 aminozuren, maar moet er nog negen van voedsel binnen krijgen. Dierlijke producten bevatten complete eiwitten, wat betekent dat ze alle negen vereiste aminozuren bevatten. Het is moeilijker om alle aminozuren te krijgen die nodig zijn bij het volgen van een plantaardig dieet, maar een zuivel-intolerante of veganistische persoon moet actief proberen om een ​​gevarieerd dieet van plantaardig voedsel te eten om zijn lichaam uit te rusten met de juiste aminozuren zuren.

YouTube video

Proteïnebronnen

Plantaardige ingrediënten kunnen uitstekende proteïnebronnen zijn, waarbij veel producten zoals sojabonen, tofu, noten, zaden en quinoa ervoor zorgen dat je de complete eiwitten binnenkrijgt, die alle negen essentiële aminozuren bevatten die nodig zijn voor spierontwikkeling, herstel en groei.

Het is belangrijk om dieetuitsluitingen en porties te bespreken met uw arts of voedingsdeskundige om ervoor te zorgen dat uw eiwitinname voldoende is. Leren hoe u uw dieet effectief kunt aanvullen zonder dierlijke producten is essentieel.

Feedback: info@mnlk.nl

Related posts
Drinks & Food #MNLK

Waarom je vaker de keuze zou kunnen maken voor eiwitmaaltijden

1 Mins read
Hoewel eiwitten in de meeste voedingsmiddelen zitten die je elke dag consumeert, is het voor veel mensen een verkeerd begrepen onderdeel als…
Sport & Lifestyle #MNLK

De betekenis van voedingssupplementen bij sport

2 Mins read
Voedingssupplementen zijn al jaren populair. Voorstanders zeggen dat voedingssupplementen een “must” zijn, omdat onze moderne, bewerkte voeding niet voldoende stoffen meer bevat….
Sport & Lifestyle #MNLK

Je spieren herstellen na een training; hoe doe je dat?

2 Mins read
Op het moment van je training heb je vaak niet in de gaten dat je spieren er een enorme klap van gaan…