The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Regelmatig last van paniekaanvallen? Dit is waar het vandaan komt!

1 Mins read

Misschien heb je ooit wel eens een paniekaanval gehad, misschien ook niet, maar het is beslist geen prettig gevoel. Je voelt je eigenlijk op dat moment machteloos in je eigen lichaam, maar wat gebeurt er nou eigenlijk tijdens een paniekaanval?

Pijn aan je borst, duizeligheid, misselijkheid, zwaar en kort ademen, zweten en een hoge hartslag zijn allemaal dingen waaraan je een paniekaanval kunt herkennen. Wetenschappers weten niet exact waar een paniekaanval vandaan komt, maar ze denken dat het te maken heeft met een soort adrenaline dat zich afspeelt in je brein. Ontdek meer over paniekaanvallen en wat je er kan doen in deze informatieve video van de mensen van Life Noggin (3 miljoen abonnee’s).

Lees ook: Deze zes woorden hielpen de auteur van Art of Improvement met zijn faalangst
Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Het perfecte mannenlichaam volgens vrouwen

1 Mins read
De epische vraag die mannen over de hele wereld zichzelf stellen is deze: Is mijn lichaam aantrekkelijk genoeg voor vrouwen? De millennial…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoeveel water drinken per dag?

1 Mins read
Wie zegt dat water enkel nuttig is voor vissen vergeet zich af te vragen waarom we met zijn allen liters water drinken….
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Universiteit van Nederland: Wat doet de coronacrisis met onze psyche?

1 Mins read
“Weken thuiszitten, weinig mensen zien en 1,5 meter afstand tot elkaar houden. Wat doet dat met onze psyche? Sociaal psycholoog Paul van…