Gaming #MNLK

Last van storing in Call of Duty Warzone?

1 Mins read

Call of Duty Warzone is een van de meest populaire shooter games van het moment. Niet verwonderlijk. De game ziet er strak en realistisch uit, speelt lekker en er zijn online altijd mensen te vinden om een potje mee te doen. Dan is er niks zo vervelend dan wanneer je niet kunt gamen omdat er een storing is. Helaas gebeurt dit wel eens, alhoewel gamemaker Activision de storingen behoorlijk binnen de perken weer te houden. Er kunnen alleen wel meerdere redenen zijn waarom er storingen zijn in je favoriete shooter. Wij zetten er een paar voor je op een rijtje.

Waarom doet mijn Warzone Call of Duty het niet? Is er een storing?

Net als eigenlijk alle eerdere Call of Duty-games is ook Warzone enorm populair. Er zijn wereldwijd enorm veel mensen die deze game online willen spelen, wat nogal wat vraagt van de servers van Activision. En ondanks dat de gamemaker een heel team aan techneuten klaar heeft staan om ervoor te zorgen dat de storing snel is verholpen, of dat deze helemaal niet voorkomt, kan het toch gebeuren dat het een keer mis gaat.

Meestal is een dergelijke storing snel verholpen, aangezien Activision geen inkomsten binnenhaalt als hun game niet gespeeld kan worden. Maar de storing kan ook aan jouw kant liggen. Als je Internetverbinding het bijvoorbeeld niet goed doet, dan heeft dat als logische conclusie dat je ook niet lekker online kan spelen.

YouTube video

Wat doet je bij een storing?

Als je Warzone Call of Duty het niet goed doet, dan zijn er meerdere dingen die je kan doen. Er zijn online meerdere websites te vinden die minutieus bijhouden wanneer er bij een game een storing is. Je kan hier dan even kijken om te zien wat er precies aan de hand is. Als er een storing is aan jouw kant, dan moet je even contact opnemen met de klantenservice van je provider. Deze helpt je dan snel weer in je game terug.

Leestip -> Wereldrecord in Warzone Call of DutyCall of Duty seizoen 4 is vanaf vandaag te downloaden (!)

Feedback kan toegezonden worden aan: info@mnlk.nl

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Een storing met Instagram. Waar moet je kijken?

1 Mins read
Instagram is een bekende applicatie waarmee je al je foto’s met de wereld kan delen. Je krijgt er volgers op die graag…
More #MNLK

Last van een storing bij Whatsapp?

2 Mins read
Het lukt me niet om verbinding maken met WhatsApp, WhatsApp werkt niet. Verbindingsproblemen met WhatsApp worden meestal veroorzaakt door uw wifi- of…
Gaming #MNLK

De nieuwste updates voor Warzone Call of Duty

1 Mins read
Ben jij een fervent Call of Duty Warzone speler? Dan weet je vast wel dat jouw game regelmatig een nieuwe update krijgt….