Cars & Tech #MNLK

Leasen van een voertuig; de ins en outs van verschillende voertuigen

2 Mins read

Het leasen van een voertuig is over de jaren heen steeds populairder geworden. De keuze wint het steeds vaker van het volledig aanschaffen van een voertuig, doordat het een flexibele en kostenbesparende manier is om mobiliteit te ervaren. Of je nu op zoek bent naar een auto, motorfiets of fiets, leasen is de laatste tijd op veel verschillende manieren mogelijk. Leasing biedt opties die passen bij jouw behoeften en levensstijl. We nemen je in deze blog graag mee door drie verschillende manieren van leasen, namelijk auto’s, motorfietsen en normale fietsen. Ben je nieuwsgierig? Lees dan snel verder en kom meer te weten over het leasen van voertuigen!

Auto leasen

Het leasen van een auto is een populaire en aantrekkelijke optie geworden voor veel mensen. In plaats van een grote som geld uit te geven aan de aanschaf van een nieuwe auto, biedt autoleasing een meer betaalbare manier om in een moderne en goed onderhouden auto te rijden. Bij het leasen van een auto betaal je maandelijks een vast bedrag gedurende een vooraf bepaalde leaseperiode; meestal twee tot vijf jaar. Dit bedrag bestaat meestal uit het onderhoud, de verzekering en wegenbelasting. Hierdoor hoef je je dus geen zorgen te maken om onverwachte extra kosten. Aan het einde van de leaseperiode kan je de auto weer teruggeven aan de leasemaatschappij; je kan dan besluiten of je een nieuwe auto gaat leasen, of om een andere vorm van mobiliteit te kiezen. Autoleasing biedt comfort, flexibiliteit en financiële voordelen voor wie op zoek is naar een modern en betrouwbaar voertuig zonder volledig eigenaar te zijn.

Ben je op zoek naar een bedrijf om een auto te leasen? Kijk dan eens bij Hedin Automotive voor jouw te-leasen Fort, Kia of Land Rover Occasion!  

Motorfietsen

Het leasen van een motorfiets is een stuk onbekender dan het leasen van een auto. Desalniettemin is ook het leasen van een motorfiets een stuk populairder geworden en voor velen een aantrekkelijke optie. Het leasen van een motorfiets brengt voordelen met zich mee, waarbij het niet hoeven te betalen van de volledige som voor een motorfiets misschien nog wel het zwaarst meeweegt. Er bestaan verschillende manieren van leasen voor een motorfiets; zo bestaan er seizoensgebonden lease opties, of abonnementen vergelijkbaar met auto-leasing.

Fietsen

Fietsleasing is een groeiende trend in duurzaam mobiel zijn. Het komt vooral voor in stedelijke gebieden waar de fiets steeds vaker wordt gekozen boven andere vervoermiddelen. Door een fiets te leasen kan je op een flexibele en handige manier genieten van fietsen zonder deze direct te hoeven aanschaffen. Veel mensen kiezen voor een elektrische fiets wanneer ze voor fietsleasing kiezen!

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Privé een auto leasen? 5 zaken om rekening mee te houden

2 Mins read
Wie denkt dat leasen alleen voor de zakelijke markt is, heeft het mis. Ook als particulier kun je namelijk een auto leasen….
More #MNLK

De voordelen van een compacte auto

2 Mins read
Ben jij je aan het oriënteren op een nieuwe auto? De keuze is reuze anno 2022 en dat kan ervoor zorgen dat…
Cars & Tech #MNLK

Shortlease; een auto leasen zonder er langdurig aan vast te zitten

2 Mins read
Je hebt momenten dat je een auto nodig hebt voor een bepaalde tijd. Je kunt natuurlijk een auto huren, maar als het…