Gaming #MNLK

Leef je uit als wapengekke wasbeer in Biomutant Collector’s Edition

1 Mins read

Na lang wachten zouden we dit najaar eindelijk aan de slag kunnen gaan met het nieuwe Biomutant, een zogenaamde kungfu action role-playing game. Momenteel wordt Biomutant, dat door het Zweedse Experiment 101 wordt ontwikkeld, klaargestoomd voor een release eind 2020 op Windows, PlayStation 4 en Xbox One. Net op tijd dus om onder de kerstboom te leggen! Lees hieronder even mee wat we tot nu toe weten over deze game.

YouTube video

Harige mutanten in een open wereld – Biomutant Collector’s Edition

In Biomutant kruip je in de huid van een gemuteerde wasbeer die zich al schietend en knokkend een weg baant door een postapocalyptische wereld. Wandel, vlieg, rijd op een jetski of vaar met een luchtballon om deze volledig open wereld naar hartenlust te verkennen. Spelers zullen het hoofdpersonage in Biomutant ook helemaal naar wens kunnen aanpassen. Vrijheid staat dus centraal in deze game. Vechten doe je met je vuisten of door je wapen boven te halen om je vijanden vanop afstand neer te schieten. Daarnaast kan je je personage biomechanische lichaamsdelen geven, zoals robotvleugels- of klauwen die elk een bepaald voordeel hebben in specifieke situaties.

Je keuzes bepalen het verhaal

Een van de leukste elementen in Biomutant is dat je ook zelf controle hebt over het verloop van het verhaal en de missies die je moet doen. Dit is natuurlijk niet helemaal nieuw en hebben we ook al in andere games gezien, maar een pratende wasbeer blijft toch speciaal. Met het zogenaamde ‘karma’-systeem kan je niet-speelbare personages, en daarmee ook het verdere verhaal, beïnvloeden. Hoe meer je met een personage praat, hoe uitgebreider de missies daarvoor ook worden. De keuze is dus volledig aan jou!

Verwen jezelf met de collector’s edition

Naast de standaardversie zal ook een collector’s edition van Biomutant op de mark worden gebracht. Hiervoor zal je dan iets dieper in de buidel moeten tasten. Daarvoor krijg je dan wel de officiële soundtrack, een Biomutant figurine en onuitgegeven artwork in de plaats. Dit alles boven op de game natuurlijk. Aan cadeau-ideeën alvast geen gebrek dit najaar!

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Een remake van een klassieker: Mafia Definitive EditionHoe ziet Dead Island 2 eruit?