The Online Lifestyle Magazine 

Gaming #MNLK

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga lijkt eindelijk release datum gekregen te hebben

1 Mins read

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga heeft eindelijk een releasedatum gekregen. Of althans, zeer waarschijnlijk gaat deze game op 20 oktober uitkomen. Deze datum werd genoemd in een video op het officiële YouTube account van Star Wars. Deze video is inmiddels overigens weer verwijderd. Het zou natuurlijk kunnen gaan om een foutje, maar waar rook is is meestal ook vuur. Wij hopen in elk geval dat het klopt. Wat mogen we van deze game verwachten?

LEGO Star Wars: The Skywalker Saga

Op 20 oktober lijkt de game die is gebaseerd op de volledige Skywalker Sage dan eindelijk uit te komen. Dit is overigens door zowel Warner Bros en TT Games nog niet bevestigd. In deze LEGO Star Wars zijn een aantal grote veranderingen doorgevoerd. Ten eerste is het gevechtssysteem aangepast. Hierdoor zal het complexer en gelaagder zijn met een nieuw combo systeem voor hand gevechten. Hierbij hoef je niet meer steeds dezelfde knop in te drukken. Daarnaast worden schietwapens voortaan niet meer automatisch op vijanden gericht, je kunt nu vrijuit richten. Dit vraagt natuurlijk wel meer vaardigheden van de speler. Tot slot is er bij dit spel sprake van een derdepersoonsperspectief.

En dan nu de trailer:

Het draait om vrijheid

Dit spel gaat vooral om vrijheid, in tegenstelling tot eerdere games van LEGO Star Wars. Er wordt gespeeld met een open wereld structuur, waarin je vrij bent om alle omgevingen te verkennen. Je kunt ook naar andere planeten vliegen en in de ruimte vechten. In het spel zitten honderden personages uit de films.

Gebaseerd op de gehele Skywalker Saga reeks

Deze LEGO Star Wars is gebaseerd op de volledige Skywalker Saga. Dit houdt dus in dat er negen films nagespeeld kunnen worden. Je kunt je voorstellen dat de game hierdoor waarschijnlijk heel groot gaat zijn. Je kunt ervoor kiezen om het hele verhaal te spelen, of je speelt je favoriete Star Wars film na. Wij zijn benieuwd. Behalve dit spel komen er de komende maanden nog een aantal dikke games uit, en de PlayStation 5 komt eraan. De komende maanden worden op het gebied van gamen dus genieten!

Feedback -> info@mnlk.nl